Τα διοικητικά συμβούλια της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Νομού Καβάλας και του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας εξέδωσαν το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Οι έμποροι, οι βιοτέχνες, όλοι οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και οι οικογένειες μας καταστρεφόμαστε. Το πολυνομοσχέδιο που εισάγεται στη Βουλή για το ασφαλιστικό και φορολογικό και θα ψηφιστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο με διαδικασία fast track επιχειρεί να μας αιφνιδιάσει, να μας εξαφανίσει, προσπαθώντας να ελαχιστοποιήσει τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας.

Πρέπει η κυβέρνηση, αλλά και οι δανειστές, να αντιληφτούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο από πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος κάθε μέρα προσπαθεί να επιβιώσει. Αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται απρόβλεπτα πυρά, που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητα του και δραματική την προσπάθεια να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρηση του σε λειτουργία. Οι οργανώσεις μας, ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ, ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας και η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας, αποφασίσαμε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, η οποία είναι εργάσιμη ακόμα δυνάμει του ν.4177/2013. Κλείνουμε τα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις μας την Κυριακή 8 Μαΐου, για να μην κλείσουμε οριστικά.

Όλοι μαζί θα επιτύχουμε να ανατρέψουμε την ασφαλιστική «μεταρρύθμιση», που το μόνο νέο που εισάγει είναι, μία ακόμα φορολογία στο ανύπαρκτο πια εισόδημα των βαριά πληγωμένων από την κρίση μικρομεσαίων συναδέλφων μας. Όλοι μαζί στην πλατεία Καπνεργάτη και ώρα 10 το πρωί».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.