Κλειστοί θα είναι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018, στο πλαίσιο των δυναμικών κινητοποιήσεων της Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας), Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, ενάντια στη ψήφιση νομοθετικής διάταξης, που προβλέπει την ένταξη των παιδιών ηλικίας τεσσάρων ετών στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

«Ο Δήμος Καβάλας χαιρετίζει την προσπάθεια των φορέων και των εργαζομένων, αφού μία τέτοια απόφαση θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία 1.600 δημοτικών δομών και επομένως, οδηγεί σε αδιέξοδο χιλιάδες εργαζόμενες οικογένειες. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί τόσο στο Δήμο Καβάλας, όσο και σε όλη την ελληνική επικράτεια, αποτελούν πρότυπο διαπαιδαγώγησης και φύλαξης των νηπίων και κάθε απαξίωση του έργου τους, θα μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και συνοδοιπόρους στους δίκαιους αγώνες των εργαζομένων», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.