Πολλές φορές στο παρελθόν ασχοληθήκαμε με τη κακώς εννοούμενη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία των εργαζόμενων στα ΚΕΠ, που στο τέλος αντί να εξυπηρετούν, όπως οφείλουν, ταλαιπωρούν του πολίτες. Αυτή τη φορά, δεν θα κάνουμε εμείς κρίσεις αλλά θα μεταφέρουμε το σχόλιο ενός συμπολίτη μας, του Θάνου Παπακοσμίδη, το οποίο ανάρτησε σήμερα στο facebook και ένα σχόλιο που συμπλήρωσε ο αγαπητός φίλος Γιάννης Τζανίδης κάτω από την ανάρτηση.

“Πήγε ο φουκαράς ο μεροκαματιάρης να επικυρώσει ένα έγγραφο στα ΚΕΠ χθες το απόγευμα και τα βρήκε κλειστά. Κλείνουν ,λέει στις 3 το μεσημέρι και το απόγευμα δεν ανοίγουν. Πάει στην Αστυνομία και του λένε έχουμε δουλειά (με φούντες!!!).Δηλαδή για να κάνεις μια επικύρωση-λέω το πιό απλό- πρέπει να χάσεις μεροκάματο. Φαίνεται στο μυαλό τους οι ιθύνοντες θεωρούν ότι όλοι είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι η επιδοματούχοι η συνταξιούχοι. Το ίδιο και με τους παιδικούς σταθμούς, ανοίγουν σε ωράρια καθηγητών ,δημοσίων υπαλλήλων και φυσικά δεν τους απασχόλησε ποτέ η φουκαριάρα της βιοτεχνίας, του εργοστασίου (είδη εν ανεπαρκεία πλέον στη έρμη αυτή χώρα) και γενικά ο υπάλληλος του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ που τρέχει με την ψυχή στο στόμα από τις 6 το πρωί για το μεροκάματο. Ουαί τοις ηττημένοις, είπε ο Γαλάτης Βρέννος και στην περίπτωση της θλιβερής μας χώρας οι ηττημένοι είναι ο κόσμος της δουλειάς και της προκοπής. Αυτός ο κόσμος για τον οποίο δεν ενδιαφέρεται το θλιβερό πολιτικό μας σύστημα από αριστερά έως δεξιά. Και νομίζω είναι αυτονόητο ότι αυτό το χάλι δεν πρόκειται να διορθωθεί. Ποτέ.”

Γιάννης Τζανίδης:

“Ειδικά στα ΚΕΠ το έχουν παρατραβήξει. Για ένα “γνήσιο υπογραφής” υπολογίζουν 15 λεπτά το κάθε ραντεβού!!! 3-4 στα γραφεία κάθονται και ένας εξυπηρετεί από το παραθυράκι στο πεζοδρόμιο. Γιατί μείωσαν το ωράριο λειτουργίας; Που πήγαν οι υπάλληλοι; Γιατί δεν ανοίγουν για το κοινό; Και τζάμι έχουν στα γκισέ και μάσκες φοράμε. Εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση όσο μπορούσαν. Ας γνωρίζουν οι προϊστάμενοι των ΚΕΠ ότι τα ΚΕΠ έγιναν για να εξυπηρετούν το κοινό. Όχι για να το βασανίζουν.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.