Συνελήφθησαν την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 στο Νομό Καβάλας, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, έξι ημεδαποί, ηλικίας 54, 45, 40, 39, 35 (άντρες) και 24 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Στην πρώτη περίπτωση, στη Θάσο, αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, που αφορούσαν διακίνηση ναρκωτικών, συνέλαβαν τον 45χρονο, διότι εντόπισαν στην κατοχή του δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 1,7 γραμμαρίων και στην οικία του ακόμα δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 26,9 γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, πάλι στη Θάσο, συνελήφθη ο 54χρονος, διότι κατείχε δύο νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 0,8 γραμμαρίων.
Στην τρίτη περίπτωση, στην Καβάλα, συνελήφθη ο 35χρονος, διότι κατείχε 40,5 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων VULBEGAL και LEXOTANIL.
Στην τέταρτη περίπτωση, στην Καβάλα, συνελήφθη η 24χρονη, διότι κατείχε 19 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος HIPNOSEDON.
Στην πέμπτη περίπτωση, στη Θάσο, συνελήφθη ο 40χρονος, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και στην οικία του 18 δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος VULBEGAL.
Στην έκτη περίπτωση, στη Θάσο, συνελήφθη ο 39χρονος, διότι κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Όλες οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν. Οι δικογραφίες θα υποβληθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.