Με προσοχή ακούσαμε προχθές τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καβάλας Αναστ. Καρασαββόγλου, να εξηγεί, το πώς έγιναν κάποια λαθάκια, στον έλεγχο των δικαιολογητικών και έτσι αρχικά προσελήφθησαν κάποιοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Νοσοκομείου και αμέσως μετά που ανακάλυψαν τα λάθη τους, έδιωξαν τους μεν και προσέλαβαν τους δε… Θα μας πει κάποιος, ότι λάθη γίνονται και προφανώς αυτό θα ισχυριστούν οι αρμόδιοι όταν θα προσέλθουν για για να καταθέσουν στην προκαταρκτική την οποία διέταξε ο Εισαγγελέας.

Το θέμα, όμως είναι, ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, στις οποίες απαγορεύονται τα λάθη. Όποια δικαιολογία κι αν προβάλλει ο Διοικητής του Νοσοκομείου, πρέπει να κατανοήσει, ότι τα λάθη αυτά, έχουν να κάνουν με την ανάγκη επιβίωσης κάποιων ανθρώπων, κάποιων συμπολιτών μας, οι οποίοι υποφέρουν και δεν έχουν τα αναγκαία για να ζήσουν την οικογένειά τους.

Κανείς δεν μπορεί να κάνει λάθη τέτοια, που να δίνει τη μια μέρα την ελπίδα για αξιοπρεπή απασχόληση και διαβίωση και την άλλη μέρα να τους παίρνει πίσω αυτό το όνειρο. Εμείς, δεν είμαστε σε θέση να πούμε, αν καλά έκανε που πήρε αυτούς ή τους άλλους, ούτε έχουμε στοιχεία για να αποδείξουμε πως οι προσλήψεις έγιναν με κομματικά, ή άλλα κριτήρια. Μένουμε μόνο, στην επιπόλαιη αντιμετώπιση των ανθρώπων αυτών, που ήθελαν απλώς μια δουλειά στην καθαριότητα για να ζήσουν…


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.