Παρεξήγησε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αναστασία Αντωνίου, μια κακή έκφραση που περιείχε μια δημόσια δήλωση του βουλευτή Καβάλας, Μακάριου Λαζαρίδη, μη κατανοώντας, προφανώς, το νόημα του δικού μας σχετικού σχολίου και έστειλε στην εφημερίδα μας, εξώδικη πρόσκληση.

Η εφημερίδα μας, σε καμία περίπτωση, δεν έκανε οποιονδήποτε χαρακτηρισμό σε βάρος της κ. Αντωνίου, ούτε σε βάρος οποιουδήποτε άλλου, ούτε υπήρξε οποιοσδήποτε ισχυρισμός, ή κρίση δική μας στο συγκεκριμένο σχόλιο.

Ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Παύλος Πολάκης, είπε πως τα εμβόλια βρίσκονται σε «πειραματικό στάδιο» κι αυτό κατέκρινε ο συνάδελφός του της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, λέγοντας, πως όσοι έχουν τέτοιες απόψεις, λένε «μπούρδες».

Κι εμείς τον ρωτήσαμε, στο δημοσίευμα, αν θεωρεί πως και η κ. Αντωνίου (επίσης γιατρός) λέει μπούρδες, εφ’ όσον και αν συγκαταλέγεται σε εκείνους που έχουν τέτοιες απόψεις. Και δεν είναι άποψη, αλλά η πραγματικότητα, την οποία εξέφρασε η κ. Αντωνίου, με διαφορετικές λέξεις, δηλαδή την προσωρινότητα της αδειοδότησης των εμβολίων.

Ο τρόπος της διατύπωσης της τελευταίας παραγράφου του επίμαχου σχολίου μας, δείχνει καθαρά, πως όχι μόνο δεν συμμεριζόμαστε την εκτίμηση και τον χαρακτηρισμό «μπούρδες», που απέδωσε ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης σε όσους θεωρούν το εμβόλιο ότι έχει «προσωρινή άδεια» (κατά την κ. Αντωνίου), ή είναι σε «πειραματικό στάδιο» (κατά τον κ. Πολάκη), αλλά τον ψέγουμε γι’ αυτό.

Και αντιγράφουμε την τελευταία παράγραφο του επίμαχου σχολίου μας: «Ο Π. Πολάκης, εκτός από βουλευτής, είναι γιατρός. Η Αν. Αντωνίου δεν είναι πολιτικός, αλλά είναι γιατρός. Ο Π. Πολάκης, σύμφωνα με τον Μ. Λαζαρίδη, λέει «μπούρδες». Λέει «μπούρδες» και η πρόεδρος ενός επιστημονικού συλλόγου;».

Κι επειδή, δεν είχαμε κάνει κανέναν χαρακτηρισμό, ή ισχυρισμό δικό μας, στο δημοσίευμά μας, δεν κάναμε καμιά δική μας κρίση σε βάρος της Αν. Αντωνίου, την οποία, βεβαίως και τιμούμε, δεν βρίσκουμε τι είναι αυτό που με το εξώδικό της ζητάει να ανακαλέσουμε. Αν ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης, μας δηλώσει ότι «με τον Π. Πολάκη και όσους έχουν τέτοιες απόψεις και λένε «μπούρδες», δεν συμπεριλαμβάνει και την πρόεδρο του Ι.Σ.Κ., Αν. Αντωνίου, ευχαρίστως να δημοσιεύσουμε την δήλωσή του.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.