Κάτοχος και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, ο νέος περιφερειακός διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Α.Μ.-Θ.!

0

Από την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ο αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης, ανέλαβε τη διοίκηση της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, μετά την προαγωγή του σε περιφερειακό διοικητή. Είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών, κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1991 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας το 1999, με τον βαθμό του ανθυποπυραγού. Είναι πτυχιούχος τμήματος λογιστικής του Τ.Ε.Ι. Σερρών, πτυχιούχος οικονομικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «ανθρωπιστικών σπουδών». Το 2013 αποφοίτησε από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Αθήνα.

Υπηρέτησε στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χρυσούπολης, στον Πυροσβεστικό Λιμενικό Σταθμό Καβάλας, στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος ως τμηματάρχης στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως διευθυντής της επιτελικής μονάδας, στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Δράμας, Ξάνθης, Καβάλας ως διοικητής.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.