Το ακούσαμε από φίλαθλο και το μεταφέρουμε, ως πρόταση, στη διοικούσα επιτροπή της ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Ο.Κ. Επειδή ο αριθμός των εισιτηρίων που κόβονταν την περασμένη περίοδο στα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ήταν μικρός, αρκετές φορές διψήφιος, προτείνουμε να μην εκδοθούν κάρτες διαρκείας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Κι αν εκδοθούν, να έχουν μία τιμή για εκείνους που επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.

Εάν από τα τριακόσια άτομα, πάνω-κάτω, που παρακολουθούσαν πέρσι τα παιχνίδια θα κόβουν εισιτήριο του χρόνου τα διακόσια με διακόσια πενήντα, τα έσοδα σε κάθε παιχνίδι θα είναι περισσότερα. Επίσης, θεωρούμε ότι πρέπει να λειτουργήσει, πάλι, η κερκίδα από την πλευρά της θάλασσας. Δεν αρμόζει στον Α.Ο.Κ., να μαζεύονται οι φίλαθλοι του σε μία μόνο κερκίδα, όπως γίνεται στα γήπεδα των χωριών, όπου υπάρχει μία μόνο κατασκευή για τη φιλοξενία των θεατών.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.