Εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά τον Κωστή Σιμιτσή και ξέρουμε ότι δεν μπορεί να ξεχωρίσει στις ερχόμενες Περιφερειακές εκλογές, όπου το ΚΙΝΑΛ τον βάφτισε υποψήφιο της παράταξής του. Ελπίζαμε, ωστόσο, ότι θα μπορούσε να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία, για να δικαιώσει αυτούς που μέχρι τώρα ζητούσαν επίμονα να υπάρξει έστω και μια φορά υποψήφιος προερχόμενος από τον Καβάλα, που να δείξει κάποια δυναμική. Φαίνεται, όμως, πως κι άλλοι τον κατάλαβαν, πέρα από το γεγονός ότι και το ΚΙΝΑΛ, έχει τα δικά του προβλήματα και σίγουρα δεν μπορεί να τον βοηθήσει αποφασιστικά.

Μας λένε, πως έχει πολύ μεγάλες δυσκολίες ακόμη και για να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο κάπως της προκοπής, ιδιαίτερα στους άλλους νομούς της Περιφέρειας όπου δυστυχώς είναι παντελώς άγνωστος. Όπου κι αν κάνει κρούση σε πιθανούς υποψήφιους όλοι τους αρνούνται, σκεπτόμενοι ίσως, ότι αφού δεν μπόρεσε να εκλεγεί ως Δήμαρχος Καβάλας την προηγούμενη φορά, γιατί να εκλεγεί Περιφερειάρχης; Όπως γράφει συνάδελφος, όταν προσπάθησε να συναντήσει κάποια στελέχη του ΚΙΝΑΛ στον Έβρο και στην Ροδόπη, από τους οκτώ που κάλεσε μόνο δύο ανταποκρίθηκαν. Κι αυτοί, δεν ξέρουμε αν δέχθηκαν να συμπορευτούν μαζί του.

Λέτε να κατέβει από το τρένο ο Κωστής Σιμιτσής, τώρα, όσο είναι νωρίς ακόμη;;;


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.