Κάνει “κουμάντο” ο προπονητής στον Α.Ο.Κ.;

0

Αν και είναι παρακινδυνευμένο να βγάζει κάποιος γρήγορα συμπεράσματα, εντούτοις θεωρούμε χρέος μας να κάνουμε την ακόλουθη επισήμανση νωρίς και όχι όταν το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας στο ποδόσφαιρο προχωρήσει αρκετά και χαθεί πολύτιμο έδαφος, βαθμολογικά, για την ομάδα του Α.Ο.Κ.

Στην πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου που έδωσε η διοικούσα επιτροπή, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ρωτήσαμε τον προπονητή, Γιάννη Ισπυρλίδη, εάν οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν είναι επιλογές του, ή επιλογές μελών της διοικούσας επιτροπής και συγκεκριμένα του τεχνικού διευθυντή, Στέλιου Κατρακυλάκη.

Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. απάντησε ότι υπάρχει συνεργασία με τον Στέλιο Κατρακυλάκη στη συγκρότηση της ομάδας. Η ερώτηση που κάναμε, τότε, δεν ήταν τυχαία.

Υποψιαζόμασταν ότι ο τεχνικός διευθυντής θα έχει σημαντική παρέμβαση σε αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Έχουμε την αίσθηση, την οποία αποκομίσαμε παρακολουθώντας τα περισσότερα φιλικά παιχνίδια και το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής στο Νέο Αγιονέρι, ότι ο Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αποφασίζει εκατό τοις εκατό για το αγωνιστικό πλάνο.

Θέλουμε, επομένως, να κάνουμε έκκληση προς τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Α.Ο.Κ., να αφήσουν τον προπονητή απερίσπαστο να κάνει τις επιλογές του και να κριθεί γι’ αυτές.

Δεν επιθυμούμε να επεκταθούμε, γιατί όπως προαναφέραμε είναι η αρχή της αγωνιστικής περιόδου και νωρίς για να κριθούν τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα.

Θέλαμε, μόνο, να «χτυπήσουμε το καμπανάκι» εγκαίρως, γιατί κάθε απώλεια βαθμών σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στοιχίζει. Ιδιαίτερα όταν μία ομάδα έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει.

Η φετινή χρονιά, μεταξύ άλλων, θεωρούμε πως είναι μία ευκαιρία για να εφαρμοστεί η αξιοκρατία στην ομάδα της Καβάλας, η οποία έλλειψε τα προηγούμενα χρόνια, όπως λένε κάποιοι.

Δεν συνεχίζουμε το σχόλιο, ευελπιστώντας ότι το «μήνυμα» ελήφθη από τους αρμόδιους και ότι θα παρθούν γενναίες αποφάσεις.

Ευχόμαστε να μην επανέλθουμε σύντομα με νέο σχόλιο στο ίδιο θέμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.