Στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας, η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), τον Σύνδεσμο Ξενοδόχων Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας, φιλοξενεί από την Πέμπτη 16 Μαΐου έως και το Σάββατο 18 Μαΐου 2019, είκοσι δύο (22) τουριστικούς πράκτορες από το Ισραήλ σε ταξίδι εξοικείωσης. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, οι ισραηλινοί τουριστικοί πράκτορες, που συνοδεύονται από τον προϊστάμενο του γραφείου Ε.Ο.Τ. στο Ισραήλ, Χάρη Καλπίδη και από τον συμπολίτη, Ιωσήφ Μεβοράχ, επισκέφθηκαν τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, ενώ σε ειδική εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Lucy, τους παρουσιάστηκαν, από την πρόεδρο της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκο Δέμπα, ο τουριστικός προορισμός Καβάλα και οι προοπτικές προσέλκυσης τουριστών από το Ισραήλ. Ακολούθησαν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ξενοδόχους και τουριστικούς πράκτορες της Καβάλας.

Η διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης ευχαριστεί θερμά τους: Χάρη Καλπίδη, Μάριο Λεϊμπόβιτς, Γκάι Μελαμέντ, για την εξαιρετική συνεργασία στη διοργάνωση του ταξιδιού αυτού, τον Ιωσήφ Μεβοράχ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αποτελεί πολύτιμο αρωγό στην προσέγγιση της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ, που επιχειρεί  η δημοτική επιχείρηση και τον πρόεδρο των ξενοδόχων Καβάλας, Αντώνη Μιτζάλη, για τη χορηγία της διαμονής των επισκεπτών.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.