Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας και η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας εγκαινιάζουν τη λειτουργία της μουσικής βιβλιοθήκης «Σόνια Θεοδωρίδου». Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ: «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία…» και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 και ώρα 12μ.μ. στο αναγνωστήριο της δημοτικής βιβλιοθήκης (2ος όροφος), παρουσία της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα και της διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνιας Θεοδωρίδου (φωτογραφία).

«Η λειτουργία της «μουσικής βιβλιοθήκης» αποτελεί τμήμα της συλλογής της δημοτικής βιβλιοθήκης Καβάλας και είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας της Σόνιας Θεοδωρίδου. Η διεθνούς φήμης σοπράνο, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη της για το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, δώρισε μία σειρά από μουσικά όργανα, βιβλία και cds, τα οποία συγκροτούν τη «μουσική βιβλιοθήκη». Επιπλέον, με δική της παρότρυνση, το Ίδρυμα Ιωάννη Αγγελικούση δώρισε πλήθος μουσικών βιβλίων, που προορίζονται για τον εμπλουτισμό της «μουσικής βιβλιοθήκης». Η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας, με ιδιαίτερη χαρά, ανέλαβε την ευθύνη να διαχειριστεί και να θέσει στη διάθεση του κοινού όλο το υλικό της δωρεάς, αφού πρώτα ολοκληρώσει την ταξινόμηση και την καταλογογράφησή του», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.