Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας κάνει έκκληση προς τους ιδιώτες, να ενισχύσουν τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου και ειδικότερα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) με την προσφορά του απαραίτητου εξοπλισμού. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα: «Στο πλαίσιο της πανδημίας Covid-19, το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου μας, αλλά και των ιδιωτικών ιατρείων λειτουργεί με ανεπαρκές υγειονομικό προστατευτικό εξοπλισμό. Υπάρχει ανάγκη εξοπλισμού και διεύρυνσης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του νοσοκομείου, ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες νοσηλείας ασθενών με κορονοϊό. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ στην εθελοντική χρηματική βοήθεια, για την αγορά απαραίτητων μηχανημάτων και υγειονομικού προστατευτικού εξοπλισμού και ότι άλλο χρειαστεί για τον αγώνα κατά της πανδημίας.

Η επιτακτική ανάγκη θωράκισης της δημόσιας υγείας είναι υπόθεση όλων μας, εφόσον η πανδημία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Με τη συνδρομή σας ενισχύεται το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο με τεράστια επιστημονική δύναμη, φιλότιμο και μεγαλείο ψυχής συστρατεύεται απέναντι στον αόρατο εχθρό. Η βοήθειά σας αποτελεί ηχηρό μήνυμα σεβασμού, αλληλεγγύης και φιλοπατρίας. Για το σκοπό αυτό, υπάρχει ειδικού σκοπού λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς. IBAN: GR55 0172 2450 0052 4509 9314 908, τον οποίο διαχειρίζεται το διοικητικό συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.