Θ. Μουριάδης: «Έχουμε plan b για την καθαριότητα των σχολείων»

0

Έπειτα από την «καθιερωμένη» διακοπή του Αυγούστου, το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καβάλας συνεδρίασε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 πάλι με τηλεδιάσκεψη. Ο δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης, ενημέρωσε για το σχέδιο πόλεως Περιγιαλίου, με αφορμή την έγκριση της αποζημίωσης των επικειμένων και για την επίσκεψη του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Νότη Μηταράκη, στη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στο παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου».

Επίσης, έγινε αρκετή συζήτηση για τις σχολικές καθαρίστριες και γενικότερα την προετοιμασία των σχολικών μονάδων ενόψει έναρξης της σχολικής περιόδου. Ο δήμαρχος απάντησε στο ερώτημα γιατί δεν προσλήφθηκε μεγαλύτερος αριθμός μόνιμων καθαριστριών και ανέφερε πως οι παρεμβάσεις στα σχολεία έχουν ιεραρχηθεί. Τα σχολεία, τόνισε, θα είναι καθαρά και έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς στις 14 Σεπτεμβρίου 2020. Σημείωσε, ακόμα, πως η δημοτική Αρχή έχει εναλλακτικό σχέδιο (plan b) εάν χρειαστεί να ενισχυθεί η καθαριότητα των σχολικών μονάδων. Ωστόσο, δημοτικοί σύμβουλοι των άλλων παρατάξεων, δεν πείστηκαν για την ετοιμότητα της διοίκησης του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.