Θετική η έναρξη των διαδικασιών για την αξιοποίηση του «Διόνυσου»

0

Με ευνοϊκότερους όρους για τον επενδυτή, εγκρίθηκε η ανάθεση της αξιοποίησης του «Διόνυσου» στον Άγιο Σίλα, από το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Η απόφαση λήφθηκε κατά πλειοψήφια, αφού μειοψήφησαν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι. Ο επιχειρηματίας θα πληρώσει για τα πέντε πρώτα χρόνια 6.000 ευρώ το χρόνο στον Δήμο ενώ στη συνέχεια θα πληρώνει 1.000 ευρώ το μήνα για 25 χρόνια. Η οικονομική συμφωνία που έκανε ο Δήμαρχος για λογαριασμό του Δήμου, θεωρούμε ότι δεν είναι κακή.

Αν έχουμε κάποιες επιφυλάξεις, αυτές αναφέρονται στον προβληματισμό μας, μήπως υπάρξουν από την λειτουργία, όταν θα αξιοποιηθεί το κτίσμα, προβλήματα στο Νοσοκομείο, στο Γηροκομείο και το Ίδρυμα που ετοιμάζεται και θα λειτουργήσει από την Μητρόπολη. Προβλήματα, κυρίως ηχορύπανσης, μια και τα ιδρύματα αυτά, απαιτούν ιδιαίτερα ήσυχο περιβάλλον. Κατά τα άλλα, όπως κι αν αξιοποιηθεί το κτίσμα, στα καθιερωμένα πλαίσια βέβαια, θα διώξει τη σημερινή ασχήμια από το ερειπωμένο κτίσμα του «Διόνυσου». Μας ανησυχεί, η παράταση της ώρας λειτουργίας μουσικών οργάνων, μέχρι τη 1 το βράδυ, από τις 12 που προβλεπόταν στους άγονους διαγωνισμούς. Αν και για τέτοιου είδους ιδρύματα, όπως το Νοσοκομείο χρειάζονται ησυχία από πολύ νωρίτερα και από τις 12 τα μεσάνυκτα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.