Το θεατρικό τμήμα παιδιών του πολιτιστικού συλλόγου Ελευθερούπολης, παρουσιάζει στις 20 και 21 Απριλίου 2019 στις 7:30 το απόγευμα, τη θεατρική παράσταση: «Εγώ υπάρχω», στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης». «Η παράσταση, βασισμένη στα βιβλία «Ιστορίες στο τάκα τάκα», του Μπερνάρ Φριό και «Η μητέρα, ο πατέρας, εγώ κι αυτή», του Σούμπιγκερ Γιουργκ, αποτελεί μία προσπάθεια ανάδειξης των θεμάτων που απασχολούν τα παιδιά εσωτερικά, ρίχνοντας μία ματιά στις κρυφές τους σκέψεις και στους προβληματισμούς που δύσκολα εκφράζονται. Με χιούμορ, αλλά και με λόγια που ηχούν σκληρά στα αυτιά των ενηλίκων, σκοπός ήταν να αναδείξω τις φωνές των παιδιών που ψιθυρίζουν την ανάγκη για τη δημιουργία ενός δικαιότερου κόσμου απέναντι σ’ αυτά», αναφέρει η υπεύθυνη της ομάδας, Λία Παπαστρατάκη. Οι συντελεστές της παράστασης είναι οι ακόλουθοι:

Σκηνοθεσία-διασκευή-μουσική επιμέλεια: Λία Παπαστρατάκη

Χορογραφία/κίνηση: Κατερίνα Βασιλείου

Κατασκευή σκηνικών: Βασίλης Παπαευαγγέλου

Φωτισμοί: Βασίλης Κάτσικας

Φροντιστές σκηνής: Άννα Γεωργίου, Σοφία Φιλιππίδου, Βούλα Φιλιτσοπούλου

Υποβολείο: Σοφία Γούναρη

Σχεδιασμός αφίσας/προγράμματος: Μαρία Σιάρκου-Γραφικές Τέχνες «πολύΤΥΠΟ»

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Γιαμαλίδης Δημήτρης, Γιαμαλίδης Λευτέρης, Δεληγιάννης Θανάσης, Δελημαρίνου Μορφούλα, Κεχαγιάς Αλέξανδρος, Κεχαΐδου Αναστασία, Μασσάκα Δέσποινα, Μορφίνης Απόστολος, Νεστορίδου Θεοδώρα, Παπαδοπούλου Μαργαρίτα, Παπαδοπούλου Μαρία, Στυλιανού Έλενα, Σπαρτσή Έλενα-Κλειώ, Σπαρτσής Μάριος, Τσακαλίδης Παύλος, Φορόπουλος Πλάτων, Χάνου Αναστασία, Χυτίου Μαρία.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ελευθερούπολης ευχαριστεί τους χορηγούς και την κοινωφελή επιχείρηση Δήμου Παγγαίου, για την υποστήριξη.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.