Με επιτυχία άρχισε από το θεατρικό καλλιτεχνικό εργαστήρι «Θεάτρου Ανάβασις» το πρόγραμμα ατόμων με αναπηρίες, «δικαίωμα στην τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινωνία», με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου πολιτισμού και αθλητισμού. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στα άτομα με αναπηρίες, να ανακαλύψουν, να καλλιεργήσουν, να αναπτύξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, να εμπλουτίσουν τον ψυχικό τους κόσμο και να ενδυναμώσουν τις ψυχικές τους δυνάμεις. Να νοιώσουν ότι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στις δράσεις μιας κοινωνίας, η οποία τα αποδέχεται σαν ισότιμα μέλη.

Τα σχεδόν δέκα έτη που παρακολουθούν μαθήματα στο θεατρικό εργαστήρι «Θεάτρου Ανάβασις», έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και αφήνουν έκπληκτο το κοινό με τις καλλιτεχνικές ικανότητες, που τα παρακολουθεί ανελλιπώς στις θεατρικές παραστάσεις που συμμετέχουν μαζί με τους μαθητές των άλλων τμημάτων. Το πρόγραμμα διευθύνει η Μαρία Καραβία.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.