• Βλέποντας τον Θίοντορ (σε φωτογραφία) να «επιθεωρεί» το στρώσιμο της άμμου, που μεταφέρθηκε στην ακτή της Καλαμίτσας, σκέφτηκα το εξής. Συμφωνώ να καθαρίζει ο Δήμος Καβάλας τις εγκαταστάσεις, να παρέχει νερό και να τοποθετεί ομπρέλες για τους λουόμενους, αλλά να στρώνει και την άμμο κάθε χρόνο, είναι too much. Τι άλλο πρέπει (και μπορεί) να κάνει ο Δήμος, για να δείξει στην άκαρδη ΕΤ.Α.Δ., ότι θέλει (διακαώς) την λαϊκή πλαζ;
  • Εάν δεν θέλετε να πληρώσετε το πρόστιμο για τις πολεοδομικές παραβάσεις, μπορούμε, καρντάσια, να κάνουμε συμφωνία, να πληρώσετε την μελέτη και την κατασκευή του έργου για την προστασία της ακτής, ώστε να σταματήσει το φαινόμενο, κάθε χρόνο, τα θαλάσσια ρεύματα νε μεταφέρουν την άμμο προς την ανατολική πλευρά και ο Δήμος να την ξαναστρώνει, για να μπορούν οι λουόμενοι να χρησιμοποιήσουν την παραλία. Θα γίνει, έτσι, συμψηφισμός με το πρόστιμο της Πολεοδομίας και συγχρόνως, θα λυθεί οριστικά το πρόβλημα με την μεταφορά της άμμου.
  • «Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η εκπαιδευτική διαδικασία σε big brother», δήλωσε ο πρόεδρος των δασκάλων Νομού Καβάλας, Τάσος Ιωαννίδης, για την τηλεκπαίδευση που θα εφαρμοστεί στα Λύκεια και τα Γυμνάσια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
  • Έβγαλε ανακοίνωση το MEGAλο κανάλι, μήπως, ότι αρχίζει νέος κύκλος του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού; Και θα συμμετέχουν καθηγητές και μαθητές; Οι κάμερες μέσα στις σχολικές αίθουσες, δάσκαλε, δεν θα τοποθετηθούν, για να παρακολουθεί ο κόσμος πως κάνει τη διδασκαλία ο καθηγητής, ή αν η τάξη έχει έξυπνους μαθητές. Αλλά, για να συμμετέχουν τα παιδιά στο μάθημα, τα οποία είναι αναγκασμένα να μείνουν σπίτι τους. Τα υπόλοιπα είναι λόγια, για να λέγαμε και να βρίσκουμε αφορμές κριτικής.
  • Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας προκήρυξε θέση πλοηγού για τον πλοηγικό σταθμό Καβάλας. Η ύπαρξη πλοηγικού σταθμού είναι σημαντική και απαραίτητη, όπως και του πυροσβεστικού σταθμού, για να προσελκύσει η Καβάλα κρουαζιερόπλοια. Αλλά, γιατί ο πλοηγός να έχει σύμβαση μόνο για 8 μήνες;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.