Θα πιστοποιηθούν κατά το μοντέλο EFQM δέκα τουριστικές επιχειρήσεις στην Καβάλα, την Θάσο και την Δράμα

0

Tο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας-Τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας (Τ.Ε.Ε.-Α.Μ.) υλοποιεί ως επικεφαλής εταίρος διακρατικού συνεργατικού σχήματος, το έργο: «EXCELTOUR-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ», που χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2014-2020». Σκοπός του έργου είναι, η υποστήριξη τουριστικών επιχειρήσεων, ώστε να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους μέσω ενεργειών που τις οδηγούν προς την επιχειρηματική αριστεία.

Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, το πλέον ολοκληρωμένο, αποτελεσματικό και διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο αριστείας, είναι αυτό του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος για την Διαχείριση της Ποιότητας (European Foundation for Quality Management-EFQM). Επιχειρήσεις που έχουν πιστοποιηθεί κατά το μοντέλο EFQM επιτυγχάνουν σημαντική βελτίωση των λειτουργιών και των αποτελεσμάτων τους και αναγνωρίζονται διεθνώς ως ελίτ της αριστείας στον κλάδο τους.

Στο πλαίσιο του έργου, το Τ.Ε.Ε.-Α.Μ. εξασφάλισε χρηματοδότηση 100% για πιστοποίηση κατά EFQM, 10 τουριστικών επιχειρήσεων Δράμας, Θάσου και Καβάλας, με μόνες προϋποθέσεις την έναρξη λειτουργίας πριν από την 1 Ιανουαρίου 2016 και την πλήρη απασχόληση 10 μονίμων εργαζομένων πριν από την πανδημία (10 ΕΜΕ κατά το 2019). Για την λεπτομερή παρουσίαση του έργου και της διαδικασίας πιστοποίησης, το Τ.Ε.Ε.-Α.Μ. διοργανώνει ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 και ώρα 7μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή το αργότερο 2 ημέρες πριν από την συνάντηση, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο σύνδεσμο: https://form.jotform.com/211602238381044, ώστε να τους αποσταλεί ο σύνδεσμος (link) πρόσβασης στην ψηφιακή αίθουσα της συνάντησης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στο Τ.Ε.Ε.-Α.Μ. Βότση 2, 65403, Καβάλα, τηλ. 2510227430, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.