Δεν ξέρουμε τι ακριβώς φταίει στην ΔΕΥΑΚ και συνεχώς βρίσκεται σε αναστάτωση, όσο είναι Πρόεδρος ο Νίκος Ξανθόπουλος, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον Πρόεδρό της. Αναρωτιόμαστε γιατί τώρα προκύπτουν διάφορα ζητήματα, όπως το λάθος που έγινε και χρεώθηκαν πάρα πολλοί συμπολίτες με ποσά που δεν όφειλαν, η διένεξη που έχει ο Πρόεδρος κάθε φορά με τα μέσα ενημέρωσης και κυρίως με εργαζόμενους κι αυτή τη φορά έφερε την Προϊσταμένη του λογιστηρίου σε σημείο να λιποθυμήσει και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο;;;

Μας λένε, ότι η Δήμαρχος εξακολουθεί να στηρίζει τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, παρά τα όσα γίνονται τελευταία, και έχει εγκρίνει ήδη την μετακίνηση τριών Προϊσταμένων από την 1η Νοεμβρίου. Όλοι καταλαβαίνουν, ότι μια τέτοια μετακίνηση, μπορεί να διακινδυνέψει την εύρυθμη λειτουργία άλλων υπηρεσιών που σήμερα λειτουργούν άψογα κι αυτό, σίγουρα δεν το θέλει η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Ας το ξανασκεφτεί!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.