Θα ενισχυθεί περαιτέρω το ανάχωμα στην δυτική όχθη του ποταμού Νέστου

0

Αυτοψία στην δυτική όχθη του ποταμού Νέστου, πραγματοποίησε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 κλιμάκιο αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων, στο οποίο συμμετείχαν: ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Σταύρος Κιβράκης, ο προϊστάμενος του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καβάλας, Γιάννης Νεστορίδης, ο ανάδοχος του έργου και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Αρχέλαος Γρανάς και Ανδρέας Καραγιώργης.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο αντιπεριφερειάρχης, Αλέξιος Πολίτης, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών, για την αποκατάσταση του αναχώματος που διερράγη κατά τμήματα μετά τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου 2021, έδωσε οδηγίες για την περαιτέρω ενίσχυσή του, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο επόμενο διάστημα, με συνακόλουθα καταστροφικά αποτελέσματα σε παρακείμενες καλλιέργειες, κτηνοτροφικές και άλλες εγκαταστάσεις της περιοχής πλησίον της όχθης του ποταμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.