• Προχθές, μέλη της Οργάνωσης νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας παρέδωσαν υγειονομικό υλικό και άλλα είδη, που συγκέντρωσαν σε «καμπάνια» τους, στη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στο παλιό στρατόπεδο «Ασημακοπούλου» στο Περιγιάλι.
  • Ο λαός μας έχει μία φράση, την οποία χρησιμοποιεί στις περιπτώσεις που κάποιος δεν θέλει να ασχολείται με κάτι, αλλά προκαλείται συνεχώς να το κάνει. «Θέλω ν’ αγιάσω, αλλά δεν μπορώ», λένε.
  • Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τα «παρακλάδια» του, δείχνουν μία επιλεκτική κοινωνική ευαισθησία, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους, μόνο, προς τους φιλοξενούμενους στις δομές μεταναστών και προσφύγων.
  • Στην Καβάλα, εκτός από τη δομή στο Περιγιάλι, λειτουργεί, εδώ και αρκετά χρόνια, ένα Τμήμα διαχείρισης μετανάστευσης στη Νέα Καρβάλη. Το προσωπικό του Τμήματος, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, δίνει καθημερινά αγώνα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, για την αντιμετώπιση της μάστιγας της λαθραίας εισόδου αλλοδαπών στο ελληνικό έδαφος και του σύγχρονου δουλεμπορίου, θα προσθέσω εγώ.
  • Μάλιστα, αστυνομικοί υπάλληλοι του Τμήματος (συνοριοφύλακες) στέλνονται, για μερικές ημέρες, στην ελληνοτουρκική μεθόριο, στον ποταμό Έβρο, για να συνδράμουν τους συναδέλφους τους, που υπηρετούν εκεί και την προσπάθεια του ελληνικού στρατού, να διαφυλάξει τα σύνορα. Κι ενώ οι Εβρίτες κάτοικοι έχουν αγκαλιάσει τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς, οι νεολαίοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καλούν τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες, να προσφέρουν μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και άλλα είδη προφύλαξης από την πανδημία, για τους φιλοξενούμενους σε δομές που διαχειρίζονται Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης!
  • Άραγε, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Καβάλας θα κάνει κάλεσμα στην τοπική κοινωνία, να συγκεντρωθεί υγειονομικό υλικό για το προσωπικό που υπηρετεί στο Τμήμα διαχείρισης μετανάστευσης στη Νέα Καρβάλη;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.