• Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεύθυνση Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, για τον υγειονομικό έλεγχο που έγινε στο park food festival, αναφέρει ότι κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν (στη συνέχεια) 180 κιλά ακατάλληλων τροφίμων, που ήταν έτοιμα προς διάθεση στους επισκέπτες του φεστιβάλ!
  • Κι ερωτώ το καρντάσι τον Λεωνίδα Παππά, που δήλωσε ότι οι έλεγχοι ήταν σκηνοθετημένοι και προετοιμασμένοι, είναι προτιμότερο να δημιουργηθεί «αρνητική εικόνα» λόγω των ελέγχων, ή να γίνει η Καβάλα, πάλι, πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών εξαιτίας πιθανής δηλητηρίασης των επισκεπτών του φεστιβάλ από τα ακατάλληλα τρόφιμα;
  • Εγώ, καρντάσια, δεν είδα, δεν άκουσα, ούτε διάβασα, ως είδηση στα Μέσα Ενημέρωσης, ότι οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες έκαναν ελέγχους στα είδη που πωλούνταν στο park food festival.
  • Ο λόγος που «πλάκωσαν» όλες μαζί οι Υπηρεσίες για έλεγχο στο πάρκο Φαλήρου, είναι ο θόρυβος που δημιουργήθηκε πριν τη διεξαγωγή του φεστιβάλ και οι καταγγελίες από τοπικούς φορείς.
  • Όταν υπάρχει καταγγελία και θόρυβος για μία μαζική εκδήλωση, οι αρμόδιες Υπηρεσίες οφείλουν να παρέμβουν, για να προστατέψουν τους πολίτες. Όπως και έγινε. Φαντάζεστε να είχαν καταναλωθεί από παιδιά και μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα τα ακατάλληλα τρόφιμα που κατασχέθηκαν;
  • Ελπίζω η φετινή διοργάνωση να γίνει μάθημα και το επόμενο καλοκαίρι, το φεστιβάλ να οργανωθεί και να διεξαχθεί στο πλαίσιο της νομιμότητας και όχι του εύκολου και γρήγορου κέρδους.
  • Κανείς δεν έχει λόγο να φοβάται τον έλεγχο, εάν είναι νόμιμος και σέβεται τον πολίτη. Λυπάμαι, αλλά οι επιχειρηματίες που ήταν έτοιμοι να διαθέσουν ακατάλληλα τρόφιμα στους επισκέπτες ενός φεστιβάλ, είναι κατακριτέοι και πρέπει να αποκλειστούν από τις επόμενες διοργανώσεις. Οι διοργανωτές οφείλουν να προστατέψουν το κύρος του φεστιβάλ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.