Θα γίνουν τεστ covid-19 στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των ειδικών σχολείων του Νομού Καβάλας

0

Ο βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πασχαλίδης, επικοινώνησε με στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) στην Αθήνα και εξασφάλισε την πραγματοποίηση διαγνωστικών τεστ κορονοϊού (covid-19) για τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των ειδικών σχολείων του Νομού.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι, λόγω των ειδικών αναγκών των ανωτέρω σχολείων, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα άρχιζε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και έπρεπε καθηγητές και μαθητές να θωρακιστούν, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκπαιδευτική διαδικασία. «Ανταποκρινόμενος στην έκκληση της διευθύντριας του 1ου ειδικού δημοτικού σχολείου επικοινώνησα μαζί της, καθώς και με τους διευθυντές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικό Γυμνάσιου Λυκείου Καβάλας και του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νέας Καρβάλης, για να λύσουμε το συγκεκριμένο ζήτημα. Ευχαριστώ τους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την άψογη συνεργασία», δήλωσε ο Γιάννης Πασχαλίδης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.