Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών β΄ και γ΄ τάξης Γυμνασίου, καθώς και των μαθητών α΄, β΄ και γ΄ τάξης Λυκείου, που επιθυμούν την εισαγωγή των παιδιών τους στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας, μέσω κατατακτηρίων εξετάσεων, να καταθέσουν σχετική αίτηση στην γραμματεία του σχολείου, το αργότερο έως και την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 14:00 (2μ.μ.). Οι κατατακτήριες εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10π.μ. στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας. Οι κενές θέσεις στις τάξεις β΄, γ΄ Γυμνασίου και α΄, β΄ και γ΄ Λυκείου προκηρύσσονται με απόφαση του διευθυντή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, οι οποίες είναι:

β΄ Γυμνασίου: Δύο (02) μαθητές/τριες

γ΄ Γυμνασίου: Δύο (02) μαθητές/τριες

α΄ Λυκείου: Δύο (02) μαθητές/τριες

β΄ Λυκείου: Δύο (02) μαθητές/τριες

γ΄ Λυκείου: Δύο (02) μαθητές/τριες Οι υποψήφιοι μαθητές/τριες, θα εξεταστούν στα ακόλουθα μαθήματα: α) για την β΄ τάξη Γυμνασίου: ευρωπαϊκή μουσική θεωρία και πράξη, ελληνική παραδοσιακή μουσική θεωρία και πράξη, καθώς και τα υποχρεωτικά ατομικά μουσικά όργανα (πιάνο, ταμπουράς, ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο) και προαιρετικά το ατομικό όργανο επιλογής, β) για την γ΄ τάξη Γυμνασίου: ευρωπαϊκή μουσική θεωρία και πράξη, ελληνική παραδοσιακή μουσική θεωρία και πράξη, τα υποχρεωτικά ατομικά μουσικά όργανα (πιάνο, ταμπουράς, ή άλλο υποχρεωτικό παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), ιστορία μουσικής και υποχρεωτικά το ατομικό όργανο επιλογής, γ) για την α΄ τάξη Λυκείου: ευρωπαϊκή μουσική-θεωρία και πράξη και εισαγωγή στην Αρμονία, ελληνική παραδοσιακή μουσική-θεωρία και πράξη, τα υποχρεωτικά ατομικά μουσικά όργανα (πιάνο, ταμπουράς, ή άλλο παραδοσιακό μουσικό όργανο αναφοράς που διδάσκεται στο σχολείο), ιστορία μουσικής και υποχρεωτικά το ατομικό όργανο επιλογής, δ) για την β΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, ανάπτυξη ακουστικών ικανοτήτων, ελληνική παραδοσιακή μουσική, ιστορία της μουσικής, υποχρεωτικό ατομικό όργανο πιάνο και υποχρεωτικά το ατομικό όργανο επιλογής, ε) για την γ΄ τάξη Λυκείου: Αρμονία, ανάπτυξη ακουστικών ικανοτήτων, μορφολογία, ελληνική παραδοσιακή μουσική και υποχρεωτικά το ατομικό όργανο επιλογής. Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://lyk-mous-kaval.kav.sch.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.