Την λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εγνατία οδό ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας. Οι ρυθμίσεις αφορούν το τμήμα από την χ/θ (χιλιομετρική θέση) 479+048 μέχρι την χ/θ 479+550, όπου θα γίνουν εργασίες αμφίπλευρης διαπλάτυνσης του αυτοκινητοδρόμου για την κατασκευή επτά (7) νησίδων, μεταλλικού στεγάστρου, κτιρίου διοίκησης και λοιπών βοηθητικών χώρων και ενημέρωσης ελεύθερης διέλευσης, από 31 Μαΐου έως και 31 Ιουλίου 2021. Στην διάρκεια ισχύος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται παραπλεύρως της ζώνης εκτέλεσης των εργασιών, με την χρήση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας (ταχεία) ανά κατεύθυνση κίνησης, η οποία θα έχει πλάτος 3,75 μέτρα.

Παρά την αντίθεση (και αντίδραση) της τοπικής κοινωνίας, η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» θα κατασκευάσει μετωπικό σταθμό διοδίων στην ανατολική πλευρά της Καβάλας. Δυστυχώς, οι σημερινές διοικήσεις του Δήμου Καβάλας και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας/Θάσου, επέτρεψαν την υλοποίηση του σχεδιασμού της «Εγνατία Οδός Α.Ε.».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.