Θα γίνει παρουσίαση στην Καβάλα της Ανθολογίας «Με μία σχεδία»

0

Η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας και ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας διοργανώνουν παρουσίαση της Ανθολογίας: «Με μία σχεδία» στον θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρος», την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 18:00 (6 το απόγευμα). Για την Ανθολογία θα μιλήσουν οι: Σπύρος Κιοσσές (μέλος Ε.ΔΙ.Π. του ΤΕΦ/ΔΠΘ-συγγραφέας), Φωτεινή Ναούμ (συγγραφέας-αρθρογράφος), Χάρης Μιχαλόπουλος (επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦ/ΔΠΘ-ποιητής), Ξανθή-Τζένη Κατσαρή-Βαφειάδη (φιλόλογος και επιμελήτρια εκδόσεων), ενώ θα συντονίσει η Θεοπούλα Τσαπάνη (φιλόλογος).

Μικροδιηγήματα θα αναγνώσουν Καβαλιώτες συγγραφείς που συμμετέχουν με κείμενά τους στην Ανθολογία. Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διογένης Μ.Κ.Ο.», που εκδίδει το περιοδικό δρόμου «Σχεδία».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.