Κανονικά θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά στην Καβάλα, το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, με τη διάθεση προϊόντων γης, όπως: νωπά οπωροκηπευτικά, αβγά, ελιές, ελαιόλαδο, οίνος, μέλι, πουλερικά, κουνέλια και μεταποιημένα κατεψυγμένα. Κατόπιν σχετικής εγκυκλίου του υφυπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση, απαγορεύεται, προσωρινά, η πώληση βιομηχανικών ειδών, πλαστικών και ρούχων.

Όλοι οι πωλητές, επαγγελματίες και παραγωγοί, υποχρεούνται να φορούν σε όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο χώρο της λαϊκής αγοράς, μάσκα και γάντια μιας χρήσης, να τοποθετούν σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα και να τηρούν ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων τους τα δύο μέτρα, με τον ενδιάμεσο χώρο κενό από αντικείμενα. Ο Δήμος Καβάλας συνιστά στους πολίτες να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και να αποφεύγουν τον συνωστισμό στις αγορές τους.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.