• Επιτέλους, μία χρήσιμη παρέμβαση, που θα αναβαθμίσει τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Παγγαίου. Η δημοτική Αρχή παρήγγειλε και θα τοποθετηθούν σύντομα στην αίθουσα συνεδριάσεων πέντε «καλόγεροι», για να κρεμούν οι δημοτικοί σύμβουλοι τα πανωφόρια τους! Πως άντεχαν να συνεδριάζουν χωρίς τους «καλόγερους»; Ή, μήπως, πήγαιναν χωρίς πανωφόρια;
  • Η προμήθεια των «καλόγερων», είναι αφορμή για τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, να καταγράψει όλες τις ελλείψεις, για να βελτιωθούν οι συνθήκες των συνεδριάσεων του οργάνου. Προτείνω να ζητήσει από τους επικεφαλής των παρατάξεων, να του καταθέσουν υπομνήματα με τα προβλήματα, τις ιδέες και τις προτάσεις τους, οι οποίες θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου.
  • Ο πρόεδρος οφείλει να μεριμνά για τα πάντα, που αφορούν στην ομαλή διεξαγωγή των συνεδριάσεων, ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι, να ασχολούνται απερίσπαστοι με το έργο τους.
  • Από την ερχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Καβάλας, η παράταξη «Ο Τόπος της Ζωής μας» του Makis, θα έχει έναν λιγότερο δημοτικό σύμβουλο, δηλαδή οκτώ, αφού συμφώνησαν με τον Κώστα Κουνάκο να «χωρίσουν οι δρόμοι τους». Πέντε μήνες «άντεξε» η συνεργασία αυτή, που έγινε προεκλογικά για πολιτικό όφελος.
  • Ο μεν Makis ήθελε να βγάλει εκτός «μάχης» έναν αντίπαλο, ο οποίος απευθυνόταν στους ψηφοφόρους του ίδιου πολιτικού χώρου και ο Κ. Κουνάκος, επειδή δεν κατάφερε να σχηματίσει δικό του συνδυασμό, βρήκε «στέγη» στον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας».
  • Έχω την αίσθηση, καρντάσια, ότι αυτή η συνεργασία, απέτρεψε αρκετούς Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες να ψηφίσουν τον συνδυασμό του Makis στις περασμένες δημοτικές εκλογές, με αποτέλεσμα να χάσει τη 2η θέση από τον συνδυασμό του Θίοντορ και την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τη Δήμητρα στο β΄ γύρο, για την εκλογή δημάρχου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.