Θα αντικατασταθεί ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός στο αντλιοστάσιο Α5 της Καβάλας

0

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ.), Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της εταιρίας «ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΡΓΩΝ Α.Ε.», Νίκος Δόντης, παρουσία του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη και του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη, υπέγραψαν την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021 το συμφωνητικό για την εκτέλεση του έργου: «Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού (Η/Μ) εξοπλισμού επειγόντων επεμβάσεων επισκευής του αντλιοστασίου αποχέτευσης ακαθάρτων Α5 του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού πόλης Καβάλας», συμβατικού ποσού 749.950 ευρώ.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. δήλωσε ότι: «Μετά το πρόβλημα που εμφανίστηκε στο αντλιοστάσιο Α5, τον Μάρτιο του 2020, έπρεπε να προχωρήσει η αντικατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, κάτι που έγινε άμεσα αντιληπτό από τον περιφερειάρχη, ο οποίος αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το έργο και μάλιστα από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Τα αντλιοστάσια του Δήμου Καβάλας είναι παλιά. Εδώ και καιρό έχει υποβληθεί πρόταση ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, περίπου, στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και για τα υπόλοιπα τέσσερα αντλιοστάσια».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.