Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 επισκέφτηκε τη Θάσο ο υφυπουργός εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία και την εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης, με στελέχη της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, για την εν εξελίξει μελέτη σκοπιμότητας που εκπονεί η γερμανική εταιρεία, για project που αφορά την ηλεκτροκίνηση σε νησιά. Τον υφυπουργό υποδέχτηκε ο δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης και ακολούθησε σύσκεψη στο Δημαρχείο. Οριστικές αποφάσεις, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση της μελέτης.

Ο δήμαρχος Θάσου δήλωσε τα εξής: «Οι πρωτοβουλίες αυτές, αναδεικνύουν το νησί της Θάσου καθιστώντας το πόλο έλξης μεγάλων και σημαντικών επενδύσεων με θετικά, μόνο, αποτελέσματα για τον τόπο. Ο Δήμος Θάσου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, θα συνδράμει, όπου απαιτείται, για τη θετική έκβαση της συγκεκριμένης, αλλά και κάθε άλλης σημαντικής πρωτοβουλίας».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.