-Η Super League 2, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βέροια, Αχιλλέας Μπίκας, φοβήθηκε την προσφυγή ορισμένων σωματείων στο διαιτητικό δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), γι’ αυτό και ανέβαλε την έναρξη του πρωταθλήματος, λίγες ώρες πριν γίνει η «σέντρα» των παιχνιδιών της 1ης αγωνιστικής ημέρας! «Η απόφαση βγήκε από το διαιτητικό δικαστήριο της Ε.Π.Ο. που μας κράτησε όμηρους. Και να παίζαμε το Σαββατοκύριακο, οποιαδήποτε ομάδα θα μπορούσε να καταθέσει αίτημα, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλα τα αποτελέσματα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι, ότι σε κάθε νόμο υπάρχει κι ένα κενό, που επιτρέπει σε ομάδες να κάνουν προσφυγές. Την πληρώνει η πλειοψηφία των ομάδων για μία, δύο ομάδες. Αυτή είναι η έκτη αναβολή», δήλωσε.

-Λησμονεί το καρντάσι ο αντιπρόεδρος της Super League 2, ότι βρισκόμαστε στην αρχή του Νοεμβρίου, ωστόσο η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος δεν έκλεισε συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων. Λησμονεί, ακόμα, ότι η διαδικασία ελέγχου των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών (Π.Α.Ε.), από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), δεν τελείωσε, παρά το ότι ορίστηκε να αρχίσει το πρωτάθλημα. Η Ε.Ε.Α. εξετάζει τα «πόθεν έσχες» των ιδιοκτητών και των μελών των διοικητικών συμβουλίων, ενώ προ μερικών ημερών ανακοίνωσε την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Π.Α.Ε. Διαγόρας Ρόδου, η οποία συμπεριλήφθηκε στην κλήρωση στις αρχές του Οκτωβρίου. Όταν η Super League 2 δεν περίμενε την Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, που πήρε την ίδια ημέρα το πιστοποιητικό συμμετοχής.

-Και δεν κατάλαβα, καρντάσι Αχιλλέα, όταν ένα σωματείο έχει αδικηθεί, πρέπει να «σκύψει το κεφάλι» και να αποδεχτεί την αδικία, για να μην «αναστατωθούν» η Ε.Π.Ο., οι διοικούντες την «λίγκα» και τις υπόλοιπες Π.Α.Ε.; Βεβαίως και θα διεκδικήσει, με κάθε νόμιμο μέσο, να αποκατασταθεί η τάξη. Για το μπάχαλο στην Super League 2, δεν ευθύνεται η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, αλλά εκείνοι που προσπάθησαν να καταστρατηγήσουν τον νόμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.