Η Fraport Greece συνεπής στη δέσμευσή της, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, για στήριξη του τουρισμού και κατά τη χειμερινή περίοδο, «ανοίγει το δρόμο» για την εισαγωγή νέων διεθνών πτήσεων. «Διανύοντας μόλις το πρώτο έτος παρουσίας στην ελληνική αγορά αερομεταφορών, υλοποιεί τον επιχειρηματικό της στόχο, για ανάπτυξη της κίνησης εφαρμόζοντας πρόγραμμα κινήτρων, διάρκειας δύο ετών, αρχής γενομένης από τον χειμώνα του 2018-2019. Το πρόγραμμα αυτό, στοχεύει στην υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών, ώστε να εισάγουν νέα, διεθνή δρομολόγια κατά τη χειμερινή περίοδο.

Μολονότι η τιμολογιακή πολιτική αεροναυτιλιακών τελών που ισχύει, είναι ήδη ανταγωνιστική, η Fraport Greece έμπρακτα συμβάλλει προς την κατεύθυνση επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου. Συγκεκριμένα, το εν λόγω κίνητρο ανάπτυξης νέων δρομολογίων κατά τους χειμερινούς μήνες, συνεπάγεται με εκπτώσεις στα αεροναυτιλιακά τέλη της τάξεως του 50%, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο, τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης σε 14 ελληνικούς προορισμούς, ενδυναμώνοντας την ίδια ώρα τις συνεργασίες της με τις αεροπορικές εταιρείες.

Με αφορμή την εισαγωγή του συγκεκριμένου αναπτυξιακού κινήτρου, ο γενικός διευθυντής εμπορικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης της Fraport Greece, Γιώργος Βήλος (φωτογραφία), δήλωσε: «Είμαστε αισιόδοξοι, ότι το συγκεκριμένο κίνητρο θα βοηθήσει στην αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά τους χειμερινούς μήνες και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί το μεγαλύτερο ζητούμενο και πρόκληση τόσο για τις τοπικές κοινωνίες, όσο και για εμάς.

Στη Fraport Greece καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να διατηρηθεί και να τονωθεί περαιτέρω η ανοδική τάση που καταγράφεται στα δεκατέσσερα ελληνικά αεροδρόμια, αποδεικνύοντας ότι πιστεύουμε στη δυναμική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, το οποίο προσδοκούμε να το θωρακίσουμε απέναντι στις όποιες διακυμάνσεις παρουσιάζονται στις ανταγωνιστικές αγορές και να καταστήσουμε ελκυστικό τριακόσιες εξήντα πέντε μέρες το χρόνο. Μέσω συγκεκριμένων και στοχευμένων δράσεων και συνεργειών, συνεχίζουμε με συνέπεια το έργο μας, συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας», αναφέρει το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.