Την δυνατότητα να προμηθευτούν τα αγαθά του Πασχαλινού τραπεζιού, δίνει η Energean σε συμπολίτες στην Καβάλα και στην Νέα Καρβάλη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομική δυσκολία. Όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, η εταιρεία, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας/Θάσου, προσέφερε 100 δωροεπιταγές, για την προμήθεια αγαθών από γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ που δραστηριοποιείται και στην Καβάλα. Τις δωροεπιταγές παρέδωσε στον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Κώστα Αντωνιάδη, ο διευθυντής υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντος του ομίλου, Βασίλης Τσέτογλου. Οι δωροεπιταγές θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, για την ενίσχυση του κοινωνικού της έργου στην περιοχή.

Επίσης, ο υπεύθυνος ναυτιλιακού τμήματος της Energean στην Καβάλα, Νίκος Βογιατζής, παρέδωσε στον εφημέριο του ιερού ναού Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου Νέας Καρβάλης, πατέρα Αλέξιο Αγγελίδη, δωροεπιταγές, που θα δοθούν σε 15 οικογένειες της ενορίας, που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Παρών στην παράδοση ήταν και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας Νέας Καρβάλης, Νίκος Καρακεϊσογλου. Η υπεύθυνη του τμήματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Ίλια Ρήγα, δήλωσε τα εξής: «Θεωρούμε ως καθήκον μας, να συνδράμουμε αυτές τις άγιες μέρες τους συμπολίτες μας, που βιώνουν με έντονο τρόπο την κρίση. Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, που ενισχύει το σημαντικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, καθώς και να συμβάλλουμε την προσπάθεια που ανελλιπώς καταβάλλει η ενορία Αγίου Γρηγορίου Θεολόγου στην Νέα Καρβάλη. Εύχομαι μέσα από αυτή την κίνηση, οι συμπολίτες μας να βρουν χαρά και να νιώσουν το πνεύμα των ημερών, το οποίο οφείλουμε να αναδεικνύουμε καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις. Καλή Ανάσταση, χαρούμενο Πάσχα σε όλους».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.