«Με μία ομάδα γεμάτη κέφι, παλμό και υπερηφάνεια για την συμμετοχή, η Energean έδωσε το «παρών» στις δρομικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, στο πλαίσιο του 38ου μαραθώνιου της Αθήνας, όπου βρέθηκε στο πλευρό του MDA Ελλάς, του σωματείου φροντίδας των συνανθρώπων μας με νευρομυικές παθήσεις. Με επικεφαλής τον Μαθιό Ρήγα, διευθύνοντα σύμβουλο (CEO) του ομίλου, καθώς και τον CFO του ομίλου Πάνο Μπένο, η ομάδα της Energean έτρεξε στον δρόμο των 5 χιλιομέτρων, μαζί με τους ανθρώπους του MDA Ελλάς και συνανθρώπους μας που, λόγω των παθήσεων που αντιμετωπίζουν, κινούνται με αμαξίδια. Με αφετηρία το Ζάππειο μέγαρο, η ομάδα κάλυψε την απόσταση των 5 χιλιομέτρων κατεβαίνοντας την οδό Πανεπιστημίου, ανηφορίζοντας στην συνέχεια την Ακαδημίας και κατόπιν την οδό Βασιλίσσης Σοφίας, περνώντας την Εθνική Πινακοθήκη και επιστρέφοντας στην συνέχεια στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, απ’ όπου κατηφόρισε την οδό Ηρώδου Αττικού, για να τερματίσει στο Παναθηναϊκό στάδιο εν μέσω επευφημιών και σε κλίμα συγκίνησης.

Η Ίλια Ρήγα, επικεφαλής του τμήματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δήλωσε: «Ήταν πραγματική χαρά και τιμή για την Energean, να βρεθεί στο πλευρό του MDA Ελλάς και των συνανθρώπων μας με νευρομυικές παθήσεις σε ένα τόσο σημαντικό δρομικό γεγονός, όπως ο μαραθώνιος της Αθήνας, που συμβολίζει την ανθρώπινη θέληση να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να φτάσει σε στόχους που, σε πρώτη ανάγνωση, θεωρούνται ανέφικτοι. Η συμμετοχή μας αυτή, ουσιαστικά, εγκαινιάζει μία γενικότερη συνεργασία με το MDA Ελλάς και συμβολίζει την δέσμευσή μας να εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την υλοποίηση του οράματος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030 για έναν κόσμο χωρίς οποιονδήποτε κοινωνικό αποκλεισμό. Είναι ο δικός μας κόσμος, είναι η δική μας ευθύνη να τον κάνουμε καλύτερο για τις γενιές που μάς ακολουθούν».

Τα παραπάνω αναφέρονται σε δελτίο Τύπου, στο οποίο επισημαίνεται ακόμα ότι, η συνεργασία της Energean με το MDA Ελλάς, εντάσσεται στην δέσμευση της εταιρείας και σε συγκεκριμένους στόχους του Ο.Η.Ε. για την βιώσιμη ανάπτυξη, όπως είναι ο στόχος Νο10 για λιγότερες ανισότητες, ο στόχος Νο3 για καλή υγεία και ευημερία και ο στόχος Νο17 για συνεργασία για την επίτευξη των στόχων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.