Η χορωδία του Κ.Α.Π.Η. της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας, έπειτα από το ταξίδι τους στο Bielsk-Podlanski της Πολωνίας, όπου συμμετείχε σε συναυλίες για τις γιορτές της πόλης, ευχαριστεί: Το διοικητικό συμβούλιο του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή», την πρόεδρο, Ευαγγελία Δρακονάκη, τη δήμαρχο Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα και τη «Δημοφέλεια», για την πολύτιμη βοήθεια τους (διάθεση λεωφορείου, νοσηλευτικού προσωπικού, έντυπου διαφημιστικού υλικού προβολής της πόλης και δώρων για τον δήμαρχο της πόλης και τους υπεύθυνους της εκδήλωσης), τη δασκάλα Κατερίνα Κοψαχείλη, τη νοσηλεύτρια του Κ.Α.Π.Η. Αγίου Λουκά, Φεβρονία Καρακοσμά, που με την άριστη νοσηλευτική φροντίδα προς τα μέλη της χορωδίας, την προθυμία της για εξυπηρέτηση όλων και τη μεγάλη υπευθυνότητα της, συνέβαλε ουσιαστικά στην πετυχημένη ολοκλήρωση του μεγάλου και δύσκολου ταξιδιού. Επίσης, τους γιατρούς του Κ.Α.Π.Η., πνευμονολόγο Δέσποινα Σαατζόγλου και παθολόγο Κωνσταντίνο Μούτσιο, για τις αναγκαίες ιατρικές οδηγίες που έδιναν στη νοσηλεύτρια, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, από την αρχή έως το τέλος του ταξιδιού, την προϊσταμένη του Κ.Α.Π.Η. Αγίου Λουκά, Αθηνά Παυλίδου, για την πολύτιμη και ουσιαστική βοήθεια στην οργάνωση του ταξιδιού, αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση με συνεχή επικοινωνία με την χορωδία, το τουριστικό γραφείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και ειδικά τους άψογους, υπομονετικούς, ευγενικούς και ευδιάθετους οδηγούς, Γεώργιο Τσίπο και Αριστείδη Μεντεσίδη, τους μουσικούς: Δημήτριο Βαλτατζή (μέλος Κ.Α.Π.Η.), Σταύρο Εμμανουηλίδη (μέλος Κ.Α.Π.Η.), Κωνσταντίνο Μπιτζηλαίο (Δημοτικό Ωδείο Καβάλας), για τις υπέροχες μελωδίες τους, τον Κρίστοφερ Μπάκα (Δ.Ω.Κ.), για την πολύτιμη βοήθεια στη συνεννόηση με την Πολωνική ομάδα, τον πατέρα Γεζέμο Μπογκατσεβιτσόβι, χάρη στον οποίο η ελληνική αποστολή πέρασε υπέροχες στιγμές, απόλαυσε την άριστη φιλοξενία, την αγάπη για την Ελλάδα. Και, τέλος, όλους όσοι βοήθησαν στο γεμάτο όμορφες αναμνήσεις ταξίδι.
Επίσης, την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016, στις 7μ.μ., στο προαύλιο του καινούργιου Κ.Α.Π.Η. Κρηνίδων, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στις γιορτές της μητέρας και το πατέρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.