Σε αναζήτηση παίκτριας, ίσως και αλλοδαπής, που θα καλύψει τη θέση της διαγώνιας, βρίσκεται η ομάδα πετοσφαίρισης γυναικών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», μετά την αναγκαστική αναχώρηση της Αμερικανίδας Fulani Petties για την πατρίδα της. Η Fulani αγωνίστηκε σε επτά παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας και προσέφερε σημαντική βοήθεια στην κατάκτηση βαθμών από την ομάδα της Καβάλας. Ο λόγος της αποχώρησης δεν ήταν αγωνιστικός, αλλά ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο ευχόμαστε να ξεπεράσει. Στην ολιγόμηνη διαμονή της στην Καβάλα κέρδισε τις εντυπώσεις, με τον εξωστρεφή χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό που έδειξε αγωνιστικά. Ήταν, σαφώς, ένα θετικό παράδειγμα για τις νεαρές συμπαίκτριες και καλή συνεργάτιδα για τον προπονητή, Δημήτρη Μπαλασά, που την επέλεξε στην ομάδα (σ.σ. με τη σύμφωνη γνώμη του γενικού αρχηγού, Μιχάλη Πυριλίδη).

Ευελπιστούμε ότι, η συμπαθέστατη Fulani θα επιστρέψει στην Ελλάδα και γιατί όχι, να φορέσει πάλι τη φανέλα του Α.Ο. «Καβάλα». Εφόσον βρεθεί αλλοδαπή αντικαταστάτρια, πρέπει να δηλωθεί στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) έως τις 22 Ιανουαρίου 2020, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του τμήματος πετοσφαίρισης γυναικών του Α.Ο.Κ., για τη λύση της συνεργασίας με την Αμερικανίδα διαγώνιο αναφέρει τα εξής: «Το γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης του Α.Ο. «Καβάλα», ανακοινώνει την αποχώρηση από την ομάδα της Αμερικανίδας αθλήτριας, Petties Fulani James, για σοβαρούς προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Ευχαριστούμε πολύ την αθλήτρια, για όσα πρόσφερε στην ομάδα και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στα μελλοντικά της σχέδια».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.