Η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας έπαιξε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Παλιά Καβάλα, τις Κορυφές, το Λυκόστομο και το Βουνοχώρι

0

Τους οικισμούς του ορεινού όγκου της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 ο δήμαρχος, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από την Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, προκειμένου να ανταλλάξει Χριστουγεννιάτικες ευχές με τους κατοίκους.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, πρώτος σταθμός της επίσκεψης του ήταν η Παλιά Καβάλα, όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας, Θωμάς Μπαζάκος, καθώς και οι κάτοικοι του χωριού, που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από την Φιλαρμονική τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σε κλίμα συγκίνησης, με την συνοδεία κρασιού και εδεσμάτων, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εκδηλώσεις στις Κορυφές, το Λυκόστομο και το Βουνοχώρι. Ο δήμαρχος Καβάλας δήλωσε ότι: «Τέτοιου είδους κινήσεις, όπως η παρουσία της Φιλαρμονικής ορχήστρας στα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας, είναι απαραίτητες για να περάσει παντού το μήνυμα των Χριστουγέννων» και άφησε να φανεί, πως αυτές οι εκδηλώσεις θα αποκτήσουν μόνιμο χαρακτήρα. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορυφών, Αναστάσιος Τασίκας, ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την πρωτοβουλία και είπε με έμφαση, πως είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το χωριό η Φιλαρμονική του Δήμου Καβάλας, δίνοντας άλλο χρώμα στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.