Ο υποψήφιος βουλευτής Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η αποτελεσματικότερη εκπροσώπηση της καθεμιάς και του καθένα από τους συμπολίτες μου, αποτελεί το προσωπικό μου στοίχημα, ιδίως στον τομέα της πρόληψης και της υγειονομικής περίθαλψης. Από την ανάδειξη μου στο βουλευτικό αξίωμα έως σήμερα, δεν σταμάτησα να στέκομαι στο πλευρό του διευθυντικού και ιατρικού προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και των Κέντρων Υγείας Ελευθερούπολης, Χρυσούπολης και Πρίνου. Μόνος στόχος μου είναι, η όσο το δυνατό ανεμπόδιστη παροχή υπηρεσιών σε όσους το έχουν ανάγκη. Προτεραιότητα μου, που εκφράστηκε έμπρακτα με:

Παραλαβή ασθενοφόρου, δωρεά του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού, με προσωπική συμβολή του μακαριστού μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, Προκοπίου και παράδοση στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης.

-Πρόταση δημιουργίας Ογκολογικής Κλινικής και Ακτινο-θεραπευτικού Τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, κατόπιν αιτήματος του ιατρικού προσωπικού, αλλά και των πολιτών.

-Προσλήψεις νέων ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στο Π.Ε.Δ.Υ. Καβάλας, καθώς και σε άλλους φορείς υγείας, για να καλυφθούν τα τεράστια κενά που είχαν εντοπισθεί.

-Στελέχωση των Αγροτικών Ιατρείων του Νομού Καβάλας, για να μπορεί η καθεμιά και ο καθένας να αισθάνεται σιγουριά για την υγεία του.

Προτεραιότητα μουθα συνεχίσει να είναι και στις 8 Ιουλίου, ρίχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη διευκόλυνση των χρονίως πασχόντων και των ατόμων με αναπηρίες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.