Την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019, λήγει η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης 2019. Με δεδομένο ότι, έχει δοθεί παράταση ενός μήνα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η προθεσμία αυτή είναι υποχρεωτική από τον κοινοτικό κανονισμό, ισχύει για όλες τις χώρες της Ε.Ε. και το σύστημα θα κλείσει οριστικά για τις εμπρόθεσμες αιτήσεις στις 12μ.μ. της προαναφερθείσας ημερομηνίας. Έως και τις 15 Ιουλίου 2019, θα παραλαμβάνονται αιτήσεις με ποινή καθυστέρησης ανά εργάσιμη μέρα, 1% επί του ποσού ενίσχυσης που θα είχε δικαίωμα να λάβει ο παραγωγός και 3%, για όσους λάβουν δικαιώματα ενίσχυσης από το Εθνικό Απόθεμα για πρώτη φορά το 2019. Μετά τις 15 Ιουλίου 2019, οι αιτήσεις θα θεωρούνται απαράδεκτες και δεν θα πληρώνονται.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, να επισπεύσουν τη διαδικασία υποβολής της αίτησης, είτε ONLINE μέσω του συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο www.opekepe.gr, είτε μέσω του πολυπληθούς δικτύου ΚΥΔ, που λειτουργεί, πλέον, στη χώρα. Αναλυτικός κατάλογος υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, προκειμένου να διασφαλίσουν τη σωστή υποβολή της αίτησης, απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή πληρωμή.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.