Μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, Σουλτάνα (Τάνια) Ελευθεριάδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, τις αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Καβάλας, με αφορμή τη συμμετοχή μου στη διακομματική επιτροπή για τη Θράκη. Σημείωσα, για μία ακόμα φορά, την έντονη δυσαρέσκεια μου, για την εξαίρεση της Καβάλας από τη στοχοθεσία της επιτροπής, συμπληρώνοντας ότι, η απάντηση που μου έδωσε η πρόεδρος της επιτροπής, Ντόρα Μπακογιάννη, επιβεβαιώνει τους φόβους της τοπικής κοινωνίας για τον απαράδεκτο διαχωρισμό ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ανέφερα στον κύριο Μουριάδη τις συντονισμένες προσπάθειες των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία, ώστε να συμπεριληφθούν στα τελικά συμπεράσματα και στις τελικές προτάσεις, η Καβάλα και η Δράμα. Ζήτησα από τον δήμαρχο να πιέσει κι αυτός, ώστε να μη θεσπιστούν ξεχωριστά αναπτυξιακά κριτήρια για τη Θράκη, γεγονός που αν συμβεί, θα οδηγήσει σε μαρασμό την, έτσι κι αλλιώς, επιβαρυμένη περιοχή μας». Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας, Κώστας Μορφίδης, ο συντονιστής της Οργάνωσης Μελών Καβάλας, Βασίλης Τσιμπίδης και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας, Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.