Τα κυριότερα σημεία του προγράμματος του συνδυασμού, το οποίο διαπνέεται από ρεαλισμό και εφικτές προτάσεις, παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπαράταξη Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Άρης Βέρρος, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο λιμάνι. Μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Το πρόγραμμα μας βασίζεται στις αρχές της παράταξης μας. Στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας, της συλλογικότητας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της βιώσιμης ανάπτυξης, της ελευθερίας της έκφρασης. Είναι προϊόν της πολύχρονης δράσης και συμμετοχής μας στο πολιτικό γίγνεσθαι του Δήμου Καβάλας και της συμμετοχής μας στους κοινωνικούς αγώνες και τα κινήματα. Διαμορφώθηκε από τη συναναστροφή και τον ανοιχτό και διαρκή διάλογο με τους συνδημότες, απ’ όλα τα τμήματα της κοινωνίας, της οποίας, άλλωστε, είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι. Από τις συζητήσεις με τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.

Στο πρόγραμμα μας αποτυπώνεται το όραμα για το Δήμο Καβάλας. Ένα όραμα, που δεν πετά στα σύννεφα, αλλά σε σταθερές βάσεις, που διαπνέεται από ρεαλισμό και εφικτές προτάσεις.

Στις επερχόμενες εκλογές, σας καλούμε να στηρίξετε τη «Συμπαράταξη Πολιτών», ώστε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας με αποφασιστικότητα, σχεδιασμό, προγραμματισμό, υπευθυνότατα και αποτελεσματικότητα. Για μία διοίκηση με διαφάνεια, δημοκρατία, σε διάλογο με την κοινωνία και όχι ερήμην της, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των δημοτών στα τεκταινόμενα.

Για μία διοίκηση, που στόχο έχει την επίλυση των προβλημάτων με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι των μεγάλων, ή και μικρότερων, συμφερόντων και είναι απέναντι σε παραγοντισμούς και σε λογικές πελατειακών σχέσεων».

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, έγινε η παρουσίαση μερικών ακόμα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, που είναι οι ακόλουθοι:

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣΙΣΤΟΡΙΚΟΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΝΙΚΗΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΠΡΩΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΚΟΥ ΑΛΕΞΙΑΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ
ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ-ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΜΟΔΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
ΣΙΑΜΑΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΣΑΜΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΤΖΑΒΛΑ ΑΘΗΝΑΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΦΡΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.