Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016, στις 8:30π.μ., η Γραμματεία Καβάλας της Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. (Πανελλήνιας Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων) καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.). Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε αναφέρονται τα ακόλουθα: «Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ., συνεχίζοντας στο δρόμο που χάραξαν οι προηγούμενες, μας οδήγησε σε μεγαλύτερη ακόμα εξαθλίωση, μας φόρτωσε περισσότερα χρέη.
Εκατοντάδες χιλιάδες συνάδελφοι έκλεισαν από την αρχή της κρίσης και τα λουκέτα συνεχίζονται. Τα συσσωρευμένα χρέη μας οδηγούν, αργά ή γρήγορα, σε πτώχευση και κατασχέσεις. Κυβέρνηση και τραπεζίτες πάνε να μας πάρουνε ότι μας απέμεινε. Ήδη, άρχισαν κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, που μας «δένουν τα χέρια» και αρκετών σπιτιών σε όλη τη χώρα. Το παραμύθι για «προστασία της πρώτης κατοικίας» καταρρέει «εν τη γενέσει του». Οι αυταπάτες περί «δίκαιας ανάπτυξης» δεν πείθουν, γιατί όλοι ξέρουμε ότι δίκαιο θεωρούν μόνο ότι φέρνει κέρδη στα μονοπώλια και επομένως φτώχια στο λαό. Και ο σκύλος χορτάτος και η πίτα ολόκληρη δεν γίνεται. Η τακτική της στρουθοκαμήλου ποτέ δεν απέδωσε. Η κατάσταση πρέπει να περάσει στα χέρια μας, στα χέρια του λαού, που μπορεί με τη πάλη του να εξασφαλίσει τις ανάγκες του και τα δικαιώματά του.
ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ – ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.
Κανένας εφησυχασμός, καμία αναστολή. Ανυποχώρητη πάλη για να διεκδικήσουμε:
– Καθιέρωση αφορολόγητου ορίου 20.000€ και 5.000€ για κάθε παιδί.
– Κατάργηση της φορολογίας 22% για τις ατομικές και 29% για τις προσωπικές επιχειρήσεις. Αύξηση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων στο 45%.
– Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για εισοδήματα έως 20.000€.
– Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των φόρων στην πρώτη κατοικία.
– Κατάργηση του Φ.Π.Α. στα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης και του Ε.Φ.Κ. (Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης) στο πετρέλαιο θέρμανσης».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.