-Παρά την λογική στεναχώρια, αφού ο υποβιβασμός δεν είναι ευχάριστη κατάσταση, αισθανόμαστε υπερηφάνεια για την τιτάνια, πραγματικά, προσπάθεια που καταβλήθηκε ώστε να παραμείνει ο Α.Ο.Κ. στην Super League 2. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον αγώνα του ιδιοκτήτη της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.), Alexander Haditaghi, στην νέα προσφυγή προς τις αρμόδιες Αρχές του ποδοσφαίρου, για την διερεύνηση σοβαρών νομικών ζητημάτων και ευχόμαστε να δικαιωθεί!

-Θεωρούμε ότι στην προσπάθεια αυτή, εκτός από τους Καβαλιώτες φιλάθλους, πρέπει να έχει συμμάχους όλους όσοι σκέφτονται υγιώς και επιθυμούν ειλικρινά την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακόμα κι εκείνους που αναφέρονται στην τελευταία ανακοίνωση του Καναδού επιχειρηματία. Η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός βιάστηκε να απαντήσει στην ανακοίνωση αυτή, γιατί θα ρωτήσουμε το εξής. Είναι απολύτως σίγουροι οι διοικούντες την Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός, ότι μέλη του Οργανισμού δεν εμπλέκονται σε απόπειρα να επηρεάσουν ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ., πριν από το παιχνίδι μεταξύ των δύο σωματείων στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος; Αποκλείεται ορισμένα μέλη του Οργανισμού, όχι απαραίτητα πρωτοκλασάτα διοικητικά στελέχη, να έδρασαν με δική τους πρωτοβουλία και εν αγνοία των υπόλοιπων διοικούντων την Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός; Κι όταν λέμε ότι έκαναν απόπειρα να επηρεάσουν ποδοσφαιριστές, δεν εννοούμε μόνο πως είχαν στόχο να χρηματίσουν (δωροδοκήσουν) ποδοσφαιριστές. Μπορεί, για παράδειγμα, να είχαν στόχο να εκφοβίσουν, ή να εκβιάσουν, τους ποδοσφαιριστές πριν από το παιχνίδι, που ήταν «ζωής, ή θανάτου» για τον Σερραϊκό σύλλογο. Επίσης, η απόπειρα σημαίνει ατελέσφορη προσπάθεια, δηλαδή ο χρηματισμός, ο εκφοβισμός, ο εκβιασμός κ.λπ., δεν τελέστηκε. Επομένως, δεν κατανοούμε γιατί ο Alexander Haditaghi, όπως αναφέρει στην απάντηση της η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός, θα κληθεί, σύντομα, στον εισαγγελέα, στα αρμόδια δικαστήρια και στην επιτροπή δεοντολογίας ποδοσφαίρου, για να λογοδοτήσει(;) για μία πράξη που δεν τελεσφόρησε. Αυτή είναι η απάντηση και στο ερώτημα όσων απόρησαν, γιατί ο ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, δεν κατήγγειλε την απόπειρα πριν από, ή τουλάχιστον μετά από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πως θα κατήγγειλε μία ατελέσφορη προσπάθεια;

-«Και γιατί επέλεξε να μιλήσει για μία ατελέσφορη προσπάθεια μετά από την λήξη του πρωταθλήματος;», θα ρωτήσουν οι ίδιοι. Η αναφορά έγινε, νομίζουμε, για να καταδειχθεί ότι, πέρα από όλα τα άλλα εμπόδια και τον διαρκή πόλεμο, από αυτό που αποκαλεί ελληνικό ποδοσφαιρικό κατεστημένο, ο Α.Ο.Κ. αντιμετώπισε και τέτοιες πρακτικές από άτομα που βρίσκονται μέσα, ή κοντά στον χώρο του ποδοσφαίρου. Επαναλαμβάνουμε ότι, τα άτομα αυτά δεν είναι υποχρεωτικό να απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός. Ο Alexander Haditaghi αναφέρεται σε μέλη του Οργανισμού Πανσερραϊκός.

-Πριν, λοιπόν, οι διοικούντες την Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός εγκαλέσουν τον Καναδό επιχειρηματία στα προαναφερθέντα όργανα, οφείλουν να διερευνήσουν το ζήτημα και να βεβαιωθούν πως δεν έγινε καμία πράξη, ή απόπειρα. Αφού διαλευκάνουν την υπόθεση, μπορούν να τοποθετηθούν, με απόλυτη βεβαιότητα, δημοσίως. Όπως τοποθετήθηκε ο Alexander Haditaghi, ο οποίος έχει και το νόμιμο δικαίωμα και το υπόβαθρο να τοποθετηθεί, γιατί είναι ιδιοκτήτης Π.Α.Ε. που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League 2!

-Τέλος, ο Alexander Haditaghi έχει απόλυτη επίγνωση ότι φιλοξενείται σε μία χώρα με νόμους και ηθική. Γι’ αυτό επέλεξε την Ελλάδα, για να κάνει σημαντικές επενδύσεις αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων στον τουριστικό τομέα, αλλά και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού μιας πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Πιστεύει πως σ’ αυτή την ευνομούμενη και με την υψηλή ηθική υπόσταση χώρα, θα μπορέσει να βρει το δίκιο του και να υλοποιήσει απρόσκοπτα τα επενδυτικά του σχέδια.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε κοίτα ποιοι μιλάνε. Αυτοί που στα τελευταία 15 ματς έχουν 4 νίκες από τις οποίες οι 3 ελέγχονται για την νομιμότητα τους. Η πρώτη είναι στις 9/3 με τον γαυρο ο οποίος αμφιβάλλω αν εμφανίστηκε στο γήπεδο εκείνη την ημέρα κ έχασε με 4-0. Από ποιον ρε παιδιά από τις Σέρρες που για να βάλουν γκολ έπρεπε να κάνουν αίτηση!! Η μεγαλύτερη ήττα του γαυρου στο πρωτάθλημα. Έλεος!!! Οι Σέρρες γίνανε Μπαρτσελονα κ ο γαυρος υποτάχθηκε στην υπερδύναμη που λέγεται Πανσερραικος. Η δεύτερη στο αλησμονητου μνήμης με την ΑΣΑ στις 3/4 με ανατροπή διπλό ημίχρονο άσσος τελικό με δύο γελοία πέναλτι, το δεύτερο στο 92′ στη γωνία της μεγάλης περιοχής χωρίς λόγο. Η τρίτη στις 17/4 με τον ΑΟΚ κ η τέταρτη αμέσως μετά στις 27/4 στην Αριδαία με 1-0 με αυτογκόλ των γηπεδούχων από το 14′ κ μετά όλα καλά κ όλα ανθηρα. Όλοι αυτοί οι αντίπαλοι του Πανσερραικου ενώ δίνανε τα ματς στους Σερραιους, – ρωτήστε το γιατί στους ίδιους – με μας σκυλιαζαν. Το ότι κερδίσαμε κ εμείς την ΑΣΑ δεν λέει κάτι γιατί αυτοί είχαν έρθει με σκοπό να μας ρίξουν. Ακόμα κ τον Κλάους είχαν επιστρατευσει σε εκείνο το ματς. Δεν τα κατάφεραν αυτοί τα κατάφεραν οι επόμενοι, η Τριγλια κ η Ελπίδα Σκουταρεως. Αν υπάρχει σοβαρός ποδοσφαιρκος εισαγγελέας πρέπει να δει τα βίντεο από αυτα τα 3 ματς των Σερρών κ να διερευνήσει για την καθαρότητα τους. Ο Κούγιας ακομα φωνάζει για το ματς με την Καρδίτσα. Δυστυχώς στοιχεία χειροπιαστα δεν υπάρχουν, παρά μόνο οι κινήσεις των ποδοσφαιριστων μέσα στο γήπεδο από τις οποίες δεν μπορείς να αποδείξεις κάτι τόσο εύκολα. Το ότι όλος ο συνεταιρισμος της SL2 έπαιξε βρώμικο παιχνίδι στην πλάτη του ΑΟΚ ακολουθώντας την προσταγη του Αυγενακη για υποβιβασμό της ομάδας στην Γ Εθνική είναι το μόνο σίγουρο. Μην ξεχνάμε τον Καβαλαρχη που το καλοκαίρι έδινε τις ευχές του για ένα νέο ξεκίνημα του ΑΟΚ στη Γ Εθνική το καλοκαίρι του 2021. Ένα χρόνο μετά οι Κασσάνδρες επαληθευτηκαν. Ο σκοπός επιτεύχθηκε Λεουτσακο κ Λευτερακη. Όμως ο Alex είναι εδώ, εμείς είμαστε εδώ κ δεν θα αφήσουμε την ομάδα να γίνει πολιτικό παραμαγαζο κανενός. Όσο για τις Σέρρες με τον βούρκο που έμπλεξε θα είναι δύσκολα να ξεμπλέξει γιατί τίποτα δεν γίνεται χωρίς ανταπόδοση κ κάποια γραμμάτια θα πρέπει στο μέλλον θα πρέπει να τα εξοφλήσετε. Χαρείτε προς το παρόν γιατί σε ένα χρόνο θα επιστρέψουμε κ ίσως οι διαδρομές μας να είναι αντιστροφες κ να μην έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε σε δύο χρόνια από τώρα. Ένα πράγμα μας έμαθε ο Alex. WE NEVER GIVE UP.

  2. Επίσης θα πρέπει να επανακαθοριατει η συμμετοχή των Β ομάδων. Με τα αποτελέσματα τους καθόρισαν ποιες ομάδες θα πέσουν αφού οι ίδιες σε όλο το πρωτάθλημα ήταν αδιάφορες. Όταν άρχισε να διαφαίνεται ποιες ομάδες θα παίξουν για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό οι Β ομάδες δεν δείχνανε την ίδια αγωνιστικοτητα με ολες τις ομάδες που κινδυνευαν. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα έχασε μέσα στην έδρα του από Απόλλωνα Λάρισας με 1-0 κ αμέσως μετά 4-0 μέσα στις Σέρρες κατεβαζοντας κάτι σαν ομάδα. Αντιθετα στην Καβάλα έπαιξε πολύ δυνατά κ έχοντας κ παίκτες από την πρώτη ομάδα όπως τον Μπα. Τα ίδια κ ο ΠΑΟΚ, μέσα στον Βόλο έχασε με κάτω τα χέρια 3-1 από τον Ολυμπιακό, όταν ακόμα ο Ολυμπιακός ήταν σε απόσταση αναπνοής από τη σωτηρία κ την τελευταία αγωνιστική διακομωδησε το άθλημα πηγαίνοντας στην Λάρισα για να παίξει με τον Απόλλωνα Λάρισας με 17 παίκτες από τους οποίους οι περισσότεροι αναπληρωματικοι. Αντίθετα κ αυτός ήρθε στην Καβάλα κ αγωνίστηκε με περισιο πάθος στα πλαίσια της προκλητικοτητας. Αν όλα αυτά δεν αποτελούν αλλοίωση του πρωταθλήματος, τότε πώς ορίζεται διαφορετικά αυτή; Οι Β ομάδες θα πρέπει να παίζουν στην Γ Εθνική – κανονικά στην Δ Εθνική αλλά την καταργησαμε – κ φυσικά να ανεβαίνουν κ να υποβιβαζονται με ταβάνι συμμετοχής την SL2. Έτσι γίνεται σε όλο το κόσμο. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα κ τα αποτελέσματα των Β ομάδων ήταν αυτά που έριξαν τον ΑΟΚ στη Γ Εθνική.

    • Με την συμμετοχή των β ομάδων στο πρωτάθλημα της Super League 2, οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμηες Εταιρείες (Π.Α.Ε.) Ολυμπιακός Πειραιώς, Παναθηναϊκός, Α.Ε.Κ., Π.Α.Ο.Κ. έχουν την δυνατότητα να “επιλέγουν” ποια σωματεία θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League και ποια θα υποβιβαστούν στην χαμηλότερη ερασιτεχνική κατηγορία. Η Super League 2 πρέπει να διεξάγεται σε έναν όμιλο.

  3. Και φυσικά η εντολή Αυγενακη για υποβιβασμό του ΑΟΚ στην Γ Εθνική εξετελεσθη με επιτυχία από όλες τις ομάδες του συνεταιρισμου που λέγεται SL2. Βέβαια κοπιασαν είναι αλήθεια λίγο παραπάνω γιατί ο ΑΟΚ κ ο ιδιοκτήτης του τους βγήκαν σκληρά καρύδια κ χρειάστηκε να φτάσουν στην τελευταία αγωνιστική για να καμψουν τον αντιφρονουντα επαναστάτη που λέγονταν ΑΟΚ. WE WILL COME BACK SOON.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.