Η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Πέτρου Ορφανίδη, ο οποίος παραστάσεις από τη Super League και συμμετοχές στην εθνική ομάδα των Ελπίδων της Ελλάδας. Στόχος, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, είναι η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, για να επιτευχθεί ένα έργο δύσκολο, άλλα όχι ακατόρθωτο!

Επίσης, η διοίκηση εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο αναφέρονται τα ακόλουθα: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον φίλαθλο κόσμο, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα κι έδωσε δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι με την Π.Α.Ε. Τρίκαλα και με ήθος στήριξε την προσπάθεια της ομάδας, για την κατάκτηση της νίκης.

Δηλώνουμε ότι, αισθανόμαστε υπερήφανοι βλέποντας, από αγωνιστική σε αγωνιστική ημέρα, την ομάδα που οραματιζόμαστε να προοδεύει, να αποτελεί το καμάρι του Νομού Καβάλας και να δέχεται τα συγχαρητήρια από κάθε γωνιά της χώρας. Μία ομάδα, η οποία αποτελεί πρότυπο, όχι μόνο για τον άψογο τρόπο που λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα (διοικητικό, αγωνιστικό, τμήματα υποδομής), αλλά και για τις γερές βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται η προσπάθεια. Περισσότερο, επίσης, για την υγεία που βγάζει, το ήθος που εκπέμπει και για την, κατά γενική ομολογία, αξιοπρεπή στάση και σεβασμό απέναντι σε κάθε αντίπαλο στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και μακριά από αυτό.

Ως διοικητικό συμβούλιο και ως μέτοχοι, πιστεύουμε ακράδαντα ότι, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι αποτέλεσμα της απεριόριστης διάθεσης να προσφέρουμε και να συμβάλουμε, με όλες τις δυνάμεις μας, για να κάνουμε το όραμα πράξη, ώστε να καμαρώσουμε, όλοι μαζί, τον Α.Ο.Κ. εκεί που πραγματικά αξίζει και πρέπει να αγωνίζεται.

Η υπερηφάνεια γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, όταν στο «τιμόνι» της ομάδας βρίσκεται ο ικανότατος προπονητής, Παύλος Δερμιτζάκης, «κόσμημα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πλαισιωμένος από τους άξιους συνεργάτες του, οι οποίοι μοχθούν για το αγωνιστικό τμήμα. Η εμπιστοσύνη στα πρόσωπα τους είναι απεριόριστη, όπως και στο σύνολο των ποδοσφαιριστών που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό, δεδομένης της προσφοράς και της συμπεριφορά τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Θέλουμε να σημειώσουμε ότι, η ομάδα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής και στην ανάδειξη των ταλέντων. Ενδεικτικό είναι, ότι στο ντέρμπι με την Π.Α.Ε. Τρίκαλα αγωνίστηκαν 6 ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από το Νομό Καβάλας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.