Η ενίσχυση του «επιτελείου» των συνεργατών του προπονητή, Παύλου Δερμιτζάκη, με αξιόλογους επαγγελματίες συνεχίστηκε, με τη συμφωνία του Νίκου Μαντζουράνη (φωτογραφία), ο οποίος θα είναι υπεύθυνος εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Με καταγωγή από την Μυτιλήνη, ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης της ομάδας, έχει να επιδείξει ένα πολύ σημαντικό βιογραφικό, από την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Super League με τον Πανθρακικό το 2013, αλλά και από την παρουσία στην Α.Ε.Κ., την Καλλονή, τον Αιολικό και σε ομάδες καλαθοσφαίρισης.

Ο Νίκος Μαντζουράνης γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1966, θεωρείται από τους κορυφαίους εργοφυσιολόγους στην Ελλάδα, ενώ είναι καθηγητής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής από το 2010, στον τομέα προπονητικής και αθλητικής φυσιολογίας, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Αποφοίτησε το 1988 από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει 25ετή εμπειρία σε προπονητικά επιτελεία ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης. Το 1994 απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) στην εφαρμοσμένη προπονητική από το Leeds Metropolitan University του Ηνωμένου Βασιλείου και το 2007 το διδακτορικό του (PhD). Έχει να επιδείξει πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές ερευνητικές δημοσιεύσεις στα αγγλικά επιστημονικά περιοδικά και πολλές εισηγήσεις σε διεθνή συνέδρια αθλητιατρικής και προπονητικής, ενώ κατά την παραμονή του στην Αγγλία τη δεκαετία του 1990, εργάστηκε στα τεχνικά επιτελεία των ομάδων Χάντερσφιλντ, Μπράντφορντ, Γιορκ (1994-1996)».

Επίσης, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 τελείωσαν οι προπονήσεις, για την περίοδο 2019-2020, στην ακαδημία της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965. «Τον τελευταίο μήνα, μετά την επανέναρξη των προπονήσεων στα τμήματα της ακαδημίας, διαπιστώσαμε ότι επέστρεψε το χαμόγελο στα πρόσωπα των ελπιδοφόρων αθλητών μας. Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην οργανώσουμε ένα διήμερο (25 και 26 Ιουνίου 2020) με αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους αθλητές και τους γονείς τους.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια μεταξύ των παιδιών και των πατεράδων τους, με την ανταπόκριση να είναι πολύ μεγάλη και τη διασκέδαση να φτάνει στο κατακόρυφο. Ανανεώσαμε το ραντεβού, ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ, για τον Σεπτέμβριο αφήνοντας για το τέλος τον μικρό μπουφέ με τα κεράσματα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους προπονητές της ακαδημίας: Αντώνη Βαγενά, Άγγελο Κυρανούδη, Αλέξη Μελισσόπουλο, Κυριάκο Φουρκαλά, Αχιλλέα Καρασαββίδη, Νίκο Σουμουλίδη, για την άψογη συνεργασία καθ’ όλη τη χρονιά. Ιδιαίτερα, τον ακούραστο γιατρό της ομάδας, γνωστό καρδιολόγο, Θεόδωρο Μήτρα, που όποτε του ζητήθηκε ήταν παρών. Επίσης, τον ακούραστο φροντιστή μας, Νίκο Γκιούρα, τον Βασίλη Γαλαζούλα, τον Βαγγέλη Ποστανίδη, τον Μιχάλη Μανδάνη, τον Βασίλη Εμμανουηλίδη και τους άμεσους συνεργάτες του, καθώς και τους εθελοντές γονείς που στηρίζουν την ακαδημία.

Τέλος, τους διοικούντες την Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, Σωτήρη Δεληκάρη, Αντώνη Αντωνίου, Αντώνη Κατσαμακίδη, τους: Γιώργο Μανάφη, Διαμαντή Κωνσταντάρα, Αλίκη Μέρμηγκα, Γιώργο Ιωσηφίδη, Πέτρο Πετρόπουλο, για την όμορφη συνεργασία και τον προπονητή της επαγγελματικής ομάδας, Παύλο Δερμιτζάκη, για τις ιδέες και τις καίριες επισημάνσεις του. Όλοι μαζί δουλέψαμε για τον κοινό σκοπό, για το αγαπημένο καραβάκι μας», αναφέρει δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.