Την άρνηση των υπαλλήλων της Super League 2 και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), να παραλάβουν τον φάκελο με τα δελτία των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών που κατέθεσαν, συνάντησε ο πρόεδρος και ο εκπρόσωπος της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965. Πλέον, η Π.Α.Ε. θα προσφύγει σε κάθε ένδικο μέσο, για να διασφαλίσει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου: «Το πρωί της 25ης Οκτωβρίου 2021, ο νέος πρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, Σταύρος Κούρος, μαζί με εκπρόσωπο της διοίκησης, έδωσε το «παρών» στα γραφεία της Superleague 2, ώστε να καταθέσει τα 14 επαγγελματικά δελτία ποδοσφαιριστών. Οι άνθρωποι της διοργανώτριας Αρχής αρνήθηκαν(!) να παραλάβουν τον φάκελο με τα δελτία, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με προϊσταμένους τους, από τους οποίους έλαβαν εντολή να μην γίνει δεκτός κανένας φάκελος της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965.

Μετά από την παράνομη και πρωτοφανή άρνηση της διοργανώτριας Αρχής, της οποίας αδειοδοτημένο μέλος είναι η Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, αναγκαστήκαμε να καταφύγουμε στην λύση του δικαστικού επιμελητή, μέσω του οποίου έγινε η επίδοση των συμβολαίων. Στην συνέχεια, βρεθήκαμε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.), ώστε να καταθέσουμε τον απαιτούμενο φάκελο δελτίων, με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να μας παροτρύνουν να πάρουμε πίσω τα δελτία, χωρίς να δώσουν κάποια επίσημη αιτιολογία για την συγκεκριμένη συμπεριφορά τους, με αποτέλεσμα να καταφύγουμε και πάλι στην λύση του δικαστικού επιμελητή!

Στις 26 Οκτωβρίου 2021 και μετά από 10 ημέρες από την ηλεκτρονική κατάθεση των εγγράφων, η Ε.Π.Ο. μας ενημέρωσε ότι απορρίπτει την πλειοψηφία των δελτίων, ερμηνεύοντας κατά το δοκούν τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.). Σήμερα, ετοιμαζόμαστε να προσφύγουμε κατά της απόρριψης αυτής και σε όλα τα ένδικα μέσα, καθώς έχουμε το δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2 και τους απαιτούμενους ποδοσφαιριστές, σύμφωνα με τον Κ.Α.Π., αλλά κυρίως το δίκαιο με το μέρος μας.

Η νέα διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965 πιστεύει πως μία ομάδα που προβιβάστηκε αγωνιστικά, αδειοδοτήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.), αλλά έμεινε εκτός μεταγραφικής περιόδου με υπαιτιότητα της ίδιας της Επιτροπής, έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα, σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου, τον κόσμο που τον ακολουθεί και τους ανθρώπους που την έχουν υπηρετήσει στο παρελθόν, να συνεχίσει να παλεύει για την δικαίωση της με όλα τα ένδικα μέσα (πολιτικά και αθλητικά), γιατί οποιαδήποτε άλλη επιλογή δηλώνει αποδοχή μιας κατάστασης που μανιωδώς κάποιοι προσπαθούν, εδώ και μήνες, άδικα να της επιβάλλουν.

Δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, μία ομάδα χωρίς χρέη, με αδειοδότηση, να μην μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και κανείς να μην μπορεί να μας εξηγήσει πως όλο τον Σεπτέμβριο ακούγαμε από επίσημους κρατικούς φορείς ότι τελείωσε αρνητικά το θέμα της αδειοδότησης, τελικά να χορηγείται η αδειοδότηση αυτή τον Οκτώβριο(!) και να ακολουθεί μετά η Ε.Π.Ο., που είναι υποχρεωμένη να εξυπηρετεί τις ομάδες για το καλό του ποδοσφαίρου και διαφωνεί κάθετα με την Ε.Ε.Α., να μας κλείνει την πόρτα, να αρνείται έστω να παραλάβει τον φάκελο μας και επίσης να σφυρίζει αδιάφορα στο αίτημα μας, να μας χορηγηθεί αντίγραφο από το αίτημα που κατέθεσε στην FIFA για λογαριασμό μας! Δεν έχει προηγούμενο, ακόμα και σήμερα που μιλάμε, να μην έχουμε λάβει καμία επίσημη ενημέρωση από την Super League 2, που να εξηγεί γιατί δεν μας συμπεριέλαβε στην κλήρωση και γιατί δεν συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.