Ο Νίκος Καραγεωργίου, ο Χάρης Παππάς, ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Μωυσής Σπανίδης, ο Τάσος Τσαπανίδης, ο Άκης Φιλιτσόπουλος, ο Αχιλλέας Καρασαββίδης, ο Κώστας Βακιρτζής, ο Στέλιος Κατρακυλάκης, ο Άρης Μαγκαφίνης, ο Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Κώστας Άγγος, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Μανώλης Δρόσος, ο Λάμπρος Παπαβασιλείου, ο Κώστας Λιόλιος, ο Κώστας Τοπούζης, ο Θόδωρος Σιαματάς, ο Δήμος Γιαννακίδης, ο Γιώργος Μαλλιαρός, ο Νίκος Μόσχος, ο Σίμος Ανθουλάκης, ο Γιώργος Ιωσηφίδης, ο Δήμος Βρύζας, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, ο Γιώργος Γκαϊτατζής, ο Λάκης Καραολάνης, ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σεϊτανίδης, ο Νεοκλής Λεμονίδης, ο Παναγιώτης Χρυσαλίδης, ο Γιώργος Ιατρόπουλος, ο Ανδρέας Λαφτσής, ο Σωκράτης Παπαζίδης, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, ο Σάκης Κακαλής, ο Στάθης Τριανταφυλλίδης, θα συγκροτήσουν την ομάδα των διαχρονικών ποδοσφαιριστών του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», η οποία θα αντιμετωπίσει μία ομάδα φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη, στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας ενός εννιάχρονου μαθητή, του Ευστράτιου-Ραφαήλ Μπίνη, ο οποίος θα μεταφερθεί για νοσηλεία σε νοσοκομείο των Η.Π.Α.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, στις 6μ.μ., με τιμή εισόδου ένα ευρώ. Ο σύλλογος των διαχρονικών ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. καλεί τους φιλάθλους και όλους τους Καβαλιώτες, να συνδράμουν στην προσπάθεια συγκέντρωσης των χρημάτων που χρειάζονται, για το ταξίδι του μικρού Ραφαήλ στις Η.Π.Α. Επίσης, ευχαριστούν τον Δήμο Καβάλας τη «Δημωφέλεια» και το προσωπικό, για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου «Ανθή Καραγιάννη».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.