Την ανακοίνωση της διοίκησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, για την ίδρυση Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού, στον οποίο θα είναι πρόεδρος ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης, Μιχάλης Αμοιρίδης, ο συνδυασμός «Περιφερειακή Σύνθεση», με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Για το θέμα δημιουργίας DMO, η παράταξή μας είχε καταθέσει επερώτηση τον περασμένο Μάρτιο και απαντώντας, τότε, ο περιφερειάρχης απαξίωνε τους DMO λέγοντας ότι: «Έχουμε την δυνατότητα, πλέον, από το Ε.Σ.Π.Α. να διαθέτουμε πόρους για τον τουρισμό, προχωράει η υλοποίηση αυτού του έργου, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο μεγάλο έργο και θα δείτε ότι όλα αυτά τα θέματα, που θα μπορούσε να κάνει τα ίδια κι ένας αναπτυξιακός Οργανισμός, θα γίνουν από την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας».

Τέσσερις μήνες μετά, απαξιώνει την «αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας», απαξιώνει τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού, Θανάση Τσώνη (που ο ίδιος όρισε) και ανακοινώνει την πρόθεσή του, να συσταθεί τελικά DMO με επικεφαλής, μάλιστα, τον Μιχάλη Αμοιρίδη, που όπως δήλωνε, δεν τον ενδιαφέρουν οι θέσεις και οι τίτλοι. Τελικά και οι θέσεις τον ενδιαφέρουν και οι τίτλοι τον ενδιαφέρουν τον Μιχάλη Αμοιρίδη και τον Χρήστο Μέτιο τον ενδιαφέρει, να ξεπληρώνει τα γραμμάτια με τα οποία υποθηκεύει το μέλλον της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Όμως, αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Σε 1.5 χρόνο από σήμερα, ο Χρήστος Μέτιος και η διοίκηση του, θα πάρουν την απάντηση που πρέπει από τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας μας, την οποία θα απαλλάξουν από την επικίνδυνη παρουσία τους, που ως μόνο στόχο έχει τα βολέματα ημέτερων σε βάρος του κοινού συμφέροντος.

Σημ: Προβλέπονται και εδώ μισθοί όπως στον «Οργανισμό» και ταξίδια;».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.