Την πολύ καλή σχέση και συνεργασία μεταξύ των φορέων που εκπροσωπούν και των ίδιων προσωπικά, επιβεβαίωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο νέος πρύτανης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δημήτρης Μπαντέκας, στη συνάντηση που είχαν στο γραφείο του πρύτανη την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017. «Θέλω να συγχαρώ και από κοντά τον νέο πρύτανη για την εκλογή του. Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσει να πορεύεται στο διευρυμένο πνεύμα συνεργασίας και στην οραματική προσέγγιση του μέλλοντος του ιδρύματος, που είχε ο προκάτοχος του, Θανάσης Μητρόπουλος, με τον οποίο το Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σημείωσε μεγάλα βήματα προόδου και ξεπέρασε τον μέσο όρο των ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας της χώρας. Εκτός από τα προσωπικά, έχουμε να συζητήσουμε και θέματα ουσίας», δήλωσε ο Θ. Μαρκόπουλος στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης πριν αρχίσει η συνάντηση.

Ο Δ. Μπαντέκας, αφού ευχαρίστησε τον αντιπεριφερειάρχη για τις ευχές, είπε ότι θα ακολουθήσει την πορεία που χάραξε ο προηγούμενος πρόεδρος, με βασική προτεραιότητα να γίνει το Τ.Ε.Ι. πανεπιστήμιο. Στην προσπάθεια αυτή, πρόσθεσε, η διοίκηση θέλει τη βοήθεια της αυτοδιοίκησης, των υπόλοιπων φορέων και αρχών και όλης της τοπικής κοινωνίας. Στον υψηλό στόχο, επίσης, αναφέρθηκε και ο Θανάσης Μητρόπουλος, που συμμετείχε στη συζήτηση. Η συζήτηση, ανέφερε, βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να υπάρξει θετική κατάληξη εντός του 2018.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.